Direct naar content

Bekijk onze thema’s

De best mogelijke zorg, nu en in de toekomst, begint bij het welzijn van jouw medewerkers. Daarom biedt O&O-fonds GGZ ondersteuning om uitdagingen aan te pakken op vier thema´s.

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor een gezonde werkomgeving waarin medewerkers vitaal, veilig en met plezier kunnen blijven werken. Wij bieden je ondersteuning in de vorm van kennis, inspiratie, praktische hulpmiddelen en financiële mogelijkheden. Ontdek op welke thema´s O&O-fonds GGZ je ondersteuning biedt.

Werkdruk

De werkdruk in de ggz is hoog. Hoe haal je de norm, maar zorg je er tegelijkertijd voor dat medewerkers een goede werk-privébalans behouden? Als werkgever is het belangrijk het welzijn van jouw medewerkers niet uit het oog te verliezen.

Lees verder

Veiligheid

Als werkgever kun je niet altijd voorkomen dat ongewenste situaties zich voordoen, maar je kunt jouw medewerkers wel helpen hiermee om te gaan. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers de ruimte voelen om ervaringen te delen en hoe help je hen veerkrachtig te blijven?

Lees verder

Vitaliteit

Werk in de ggz kan best uitdagend zijn. Hoe voorkom je uitval onder medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat zij vitaal hun pensioen kunnen halen? Als werkgever speel je een belangrijke rol in het creëren van een gezond werkklimaat.

Lees verder

Loopbaan

Hoe stimuleer je dat medewerkers regie nemen over hun loopbaan? Sommige medewerkers willen zich verder ontwikkelen waar anderen een stapje terug willen doen. Wijs jouw medewerkers op hun loopbaankeuzes en maak de financiële gevolgen inzichtelijk.

Lees verder

Deze 4 thema´s vormen de kern van O&O-fonds GGZ

De best mogelijke zorg voor cliënten, nu en in de toekomst, begint bij een gezond werkklimaat en oog voor het welzijn van zorgprofessionals. Bij O&O-fonds GGZ vinden we het belangrijk dat werkgevers goed voor onze zorgprofessionals zorgen. Daarom biedt O&O-fonds GGZ ondersteuning aan organisaties binnen de ggz om uitdagingen op vier belangrijke thema´s aan te pakken. Zo werken we samen aan beter werk én betere zorg.