SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Organisatiescan

Hoe staat jouw organisatie ervoor op het gebied van duurzame inzetbaarheid?

Wat zijn de sterke en zwakke punten van jouw organisatie en waar liggen nog kansen? Leeft duurzame inzetbaarheid voldoende onder leidinggevenden en is het ook daadwerkelijk een onderdeel van de bedrijfsvoering? Maakt jouw organisatie gebruik van de afgesproken regelingen uit de CAO GGZ ter bevordering van duurzame inzetbaarheid? De Organisatiescan biedt het inzicht dat je nodig hebt en voorziet je van concrete handvatten om ervoor te zorgen dat medewerkers gezond en met plezier kunnen blijven werken.

 

Met behulp van de Organisatiescan kunnen ggz-organisaties het beleid rondom duurzame inzetbaarheid versterken, intern het belang hiervan duidelijk maken, deelnemen aan projecten, en gebruikmaken van beschikbare rekentools, inspiratiesessies, maatwerktrajecten en informatie. Met de Organisatiescan kunnen organisaties tevens monitoren of het ingezette beleid daadwerkelijk effect heeft. De scan wordt in het najaar van 2023 als zelfscan beschikbaar gesteld voor alle ggz-organisaties. Daarnaast krijgen 25 ggz-organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van advies en ondersteuning bij het uitvoeren van de scan.

 

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunings- en adviestraject van de Organisatiescan? Meld je dan alvast aan door een mail te sturen naar info@oofggz.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol!