Direct naar content

Bekijk onze thema’s

De best mogelijke zorg voor cliënten, nu en in de toekomst, begint bij jouw welzijn. Daarom biedt O&O-fonds GGZ ondersteuning om uitdagingen aan te pakken op vier thema´s.

Als medewerker sta je zelf aan het roer om aan te geven wat je belangrijk vindt en wat je nodig hebt om vitaal, veilig en met plezier te kunnen werken. Wij bieden je ondersteuning in de vorm van kennis, inspiratie en praktische hulpmiddelen. Ontdek op welke thema´s O&O-fonds GGZ je ondersteuning biedt.

Loopbaan

Jij staat aan het roer van jouw loopbaan. Wil jij je verder ontwikkelen of een stapje terug doen? Het is belangrijk om te weten welke mogelijkheden je hebt en wat eventuele financiële gevolgen zijn. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over jouw toekomst.

Lees verder

Vitaliteit

De zorg voor jouw cliënten staat voorop. Je bent druk in de weer en staat altijd voor hen klaar. Dat is soms een grote verantwoordelijkheid. Des te belangrijker is het om goed voor jezelf te zorgen. Hoe blijf je lichamelijk en mentaal vitaal aan het werk tot je pensioen?

Lees verder

Veiligheid

Om je werk goed te kunnen uitvoeren, is een veilige werkomgeving van belang. Ongewenst gedrag voorkomen kan niet altijd, maar hier op een goede manier mee omgaan wel. Hoe leer je om je grenzen te bewaken en aan te geven? En hoe blijf je veerkrachtig?

Lees verder

Werkdruk

Je spreekt veel mensen op een dag, draagt een grote verantwoordelijkheid en hebt veel administratieve taken. Dat kan soms best zwaar zijn. Hoe behoud je een goede werk-privébalans? Wat kost je energie en wat geeft juist energie?

Lees verder

Deze 4 thema´s vormen de kern van O&O-fonds GGZ

De best mogelijke zorg voor cliënten, nu en in de toekomst, begint bij jouw vitaliteit, gezondheid en een prettig werkklimaat. Bij O&O-fonds GGZ vinden we het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Daarom biedt O&O-fonds GGZ ondersteuning om uitdagingen op vier belangrijke thema´s aan te pakken. Zo werken we samen aan beter werk én betere zorg.