Direct naar content

Veiligheid

Een veilige werkomgeving is essentieel voor het welzijn en werkplezier van medewerkers. Als werkgever kun je niet altijd voorkomen dat ongewenste situaties zich voordoen, maar je kunt medewerkers wel helpen hier op een goede manier mee om te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een open gesprek stimuleren of zorgen voor een werkomgeving waarin medewerkers de ruimte voelen om ervaringen te delen en grenzen aan te geven. Hoe creëer je een veilig werkklimaat en hoe help je medewerkers veerkrachtig te blijven na het ervaren van ongewenst gedrag? O&O-fonds GGZ ondersteunt je hierbij.

Wegwijzer Veilig Werkklimaat

Emoties horen erbij, maar agressie en ongewenst gedrag is nooit oké! Ga dit tegen met de Wegwijzer Veilig Werkklimaat.

ToolVeiligheid
Lees verder

Voorkom fysieke overbelasting met deze tips

Zorg dat medewerkers waardevol hun werk kunnen doen door overbelasting te voorkomen met deze tips.

Veiligheid
Lees verder

Blijf veilig met BHV

Zorg voor een veilige werkomgeving door aan de slag te gaan met BHV.

Veiligheid
Lees verder

Meer weten over ons aanbod? Bekijk het volledige overzicht.

Overzicht aanbod

Werkdruk

De werkdruk in de ggz is hoog. Hoe haal je de norm, maar zorg je er tegelijkertijd voor dat medewerkers een goede werk-privébalans behouden? Als werkgever is het belangrijk het welzijn van jouw medewerkers niet uit het oog te verliezen.

Lees verder

Vitaliteit

Werk in de ggz kan best uitdagend zijn. Hoe voorkom je uitval onder medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat zij vitaal hun pensioen kunnen halen? Als werkgever speel je een belangrijke rol in het creëren van een gezond werkklimaat.

Lees verder

Loopbaan

Hoe stimuleer je dat medewerkers regie nemen over hun loopbaan? Sommige medewerkers willen zich verder ontwikkelen waar anderen een stapje terug willen doen. Wijs jouw medewerkers op hun loopbaankeuzes en maak de financiële gevolgen inzichtelijk.

Lees verder