SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Subsidies

O&O fonds GGZ staat ervoor om het werken in de geestelijke gezondheidszorg beter te maken. Daarom stimuleren en ondersteunen we projecten die te maken hebben met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden of arbeidsvoorwaarden. GGZ-instellingen kunnen daarvoor bij of via ons subsidies aanvragen.

Projectsubsidies

Door subsidies voor innovatieve projecten in de branche beschikbaar te stellen, geven we een impuls aan de ontwikkeling van een sterke arbeidsmarkt. Ggz-instellingen kunnen een Vernieuwings- of Implementatieondersteuning aanvragen voor projecten die aansluiten bij één van de drie programmalijnen uit ons meerjarenplan:

 

  • Toekomstgerichte organisatie
  • Arbeidsmarktfit blijven
  • Eigen kracht

 

U kunt bijvoorbeeld ondersteuning aanvragen voor een vernieuwend project dat gericht is op de instroom en behoud van medewerkers, of voor de implementatie van een bewezen methodiek gericht op het vergroten van het werkplezier. Op de pagina’s Voorwaarden en Aanvraagprocedure leest u meer over de voorwaarden die aan een aanvraag worden gesteld en hoe u een subsidie kunt aanvragen.

 

Daarnaast bestaat een vernieuwde ondersteuningsmogelijkheid voor de uitvoering van plannen tegen werkdruk en regeldruk. Daarover leest u meer op deze pagina.