Direct naar content

Subsidie voor vernieuwende initiatieven

Is jouw organisatie aangesloten bij de Nederlandse ggz en heb je een goed idee voor een vernieuwend initiatief? Bijvoorbeeld om de werkdruk van medewerkers te verlagen, om hun werkplezier te vergroten of om ervoor te zorgen dat zij vitaal kunnen blijven werken? Wij nodigen je van harte uit om bij ons een subsidie aan te vragen. Met jouw vernieuwende initiatief of projectidee kunnen we het werken in de ggz nog beter maken.

Samen maken wij het werk in de ggz beter en leuker. Heb jij een goed initiatief of projectplan om de werkdruk, vitaliteit, veiligheid en loopbaan van medewerkers te verbeteren? O&O-fonds GGZ kan jouw ggz-instelling twee soorten subsidies aanbieden.

Realiseer jouw initiatief of project

Met de Vernieuwings- of Implementatiesubsidie kunnen ggz-instellingen een subsidie ontvangen om vernieuwende initiatieven te realiseren. Dit kunnen initiatieven zijn die het werkplezier van medewerkers vergroten, die hun gezondheid een boost geven of die ervoor zorgen dat zij een goede werk-privébalans behouden. Maar je kunt ook een goed idee hebben voor een nieuwe rekentool die het werk van medewerkers inzichtelijk of eenvoudiger maakt. Twijfel je of jouw initiatief in aanmerking komt? Neem contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Subsidie voor de aanpak van werkdruk

Heb jij plannen om de werkdruk en regeldruk van medewerkers te verminderen? Wacht niet om deze tot uitvoering te brengen! Met de vereenvoudigde stimuleringsregeling kunnen wij subsidie aanbieden om plannen en ideeën te realiseren. Denk aan subsidie voor het aanpakken van (verander)processen of om samen met medewerkers in gesprek te gaan over de oorzaken van werkdruk en de oplossingen hiervoor. Met onze subsidie kan de helft van de externe kosten met een maximum van 5.000 euro worden vergoed. Neem contact met ons op om jouw projectidee te realiseren.

Subsidie voor vernieuwende initiatieven

Wil je samen een initiatief realiseren of heb je een goed projectidee om het werk in de ggz nog beter te maken? Aarzel niet en vraag subsidie aan! Bekijk de voorwaarden bij de twee subsidiestromen. Ga je liever eerst met ons in gesprek over jouw idee? Neem dan contact met ons op. Wij doorlopen de mogelijkheden graag samen met je.

Contact opnemen