Direct naar content

Ondersteuning voor werkgevers en medewerkers

In onderstaand overzicht vind je alle ondersteuning, inspiratie en mogelijkheden die wij medewerkers en werkgevers in de ggz bieden. Denk aan onderzoeksrapporten, praktijkverhalen, financiële mogelijkheden, regelingen, handige rekentools en nog veel meer.

Met de filteroptie kun je gericht zoeken naar ondersteuning die voor jou relevant is. Selecteer bijvoorbeeld een van de thema´s vitaliteit, veiligheid, werkdruk of loopbaan.

Sterk in je Werk

Heb jij loopbaanvragen? Schakel dan de gratis loopbaancoach in van Sterk in je Werk.

CoachingLoopbaan
Lees verder

Ga in gesprek over werkdruk met de aanpak InBalans

Als zorgprofessional ben je dagelijks bezig met de beste zorg voor cliënten. Dit brengt best een grote verantwoordelijk met zich mee.

CoachingToolWerkdruk
Lees verder
aanpak InBalans

Verlaag werkdruk met de aanpak InBalans

De productienorm in de ggz ligt hoog. Medewerkers zien veel cliënten op een dag en hebben er daarnaast veel administratietaken bij gekregen. Dat kan ervoor zorgen dat zij een hoge werkdruk ervaren

CoachingToolVitaliteitWerkdruk
Lees verder
aanpak InBalans

Geef medewerkers grip op hun loopbaan met financiële adviesgesprekken

Hoe stimuleer je medewerkers om de regie te nemen over hun loopbaan? Misschien willen zij doorgroeien naar een nieuwe functie of juist een stapje terug doen door minder te gaan werken.

CoachingLoopbaan
Lees verder
grip op hun loopbaan

Financieel advies over loopbaankeuzes

Hoe zie jij je loopbaan de komende jaren voor je? Misschien kriebelt het om naar een nieuwe functie te groeien, ga je binnenkort met zwangerschapsverlof of denk je eraan om vervroegd met pensioen te gaan.

CoachingLoopbaan
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes