SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Zet ‘nee’ op de agenda van uw zorgmedewerkers

Ledencollectief IZZ en Vernet Kennisnetwerk dagen medewerkers in de zorg uit om vaker ‘nee’ te zeggen. Met de ‘Nu zeg ik nee! Vijfdaagse’, tijdens de Week van de Werkstress (13 t/m 17 november), ontvangen deelnemers elke dag een inspirerende video met een leuke opdracht om zelf mee aan de slag te gaan. Want ‘nee’ zeggen is slim ‘ja’ zeggen. ‘Ja’ tegen grenzen aangeven en daardoor gezonder en minder gestrest werken!

 

Waarom ‘nee’ zeggen zo belangrijk is

Er valt veel winst te halen uit ‘nee’ zeggen. Het stellen van duidelijke grenzen levert zorgmedewerkers meer rust, overzicht, waardering, zelfvertrouwen, tijd en energie op. Vaker ‘nee’ zeggen is daarom zowel winstgevend voor de zorgmedewerker als de organisatie waar ze voor werken.

 

Zet ‘nee’ zeggen op de kaart

Staan werkplezier en gezondheid van medewerkers binnen uw zorgorganisatie ook hoog op de agenda? Stimuleer dan uw medewerkers om mee te doen aan de ‘Nu zeg ik nee! Vijfdaagse’.

 

Deelnemers aan de ‘Nu zeg ik nee! Vijfdaagse’ ontvangen elke dag kosteloos een inspirerende video met een leuke opdracht om zelf mee aan de slag te gaan.

 

Het doel van de actie is om zorgmedewerkers bewust te maken dat grenzen stellen werkplezier verhoogt en de gezondheid bevordert. De jaarlijkse Week van de Werkstress zet dit onderwerp op de kaart.

 

Geef uw medewerkers/uw organisatie hier op voor de ‘Nu zeg ik nee! Vijfdaagse’.