SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

YouChooz helpt met nieuwe activiteiten jongeren nog beter op weg

 

Wat zijn de mogelijke opleidingen en beroepen in zorg, welzijn en sport? YouChooz.nl is het voorlichtingsplatform over beroepen en opleidingen in deze sector. Om jongeren nog beter op weg te helpen naar een toekomst hierin, heeft YouChooz dit jaar een aantal nieuwe services in het leven geroepen.

 

Toevoeging salarisranges

Veel jongeren oriënteren zich rond deze tijd via YouChooz.nl op een passende studie of geschikt beroep. Wat daarbij opvalt: als jongeren informatie zoeken over beroepen, klikken ze het vaakst op de salarispagina’s. YouChooz zorgt er dan ook voor dat deze up-to-date blijven. Bovendien voegen zij sinds begin dit jaar salarisranges toe: als een beroep voorkomt in meerdere cao’s, geven ze een range in het start- en maximumsalaris aan.

 

Nieuw PR-materiaal

Het PR-materiaal van YouChooz.nl is nu eenvoudig te downloaden en zelf te printen. Een handige manier om jonge mensen met interesse in een toekomst in zorg, welzijn of sport snel te informeren. Zo kun je YouChooz onder de aandacht brengen in de eigen organisatie of op beurzen. De poster en flyers zijn hier te downloaden.

 

Samenwerking met Ik Zorg

YouChooz werkt graag samen, vooral als dat betekent dat ze de bezoekers nóg beter kunnen helpen. Een voorbeeld is de samenwerking met Ik Zorg. In deze campagne werven de overheid en organisaties in zorg en welzijn nieuwe medewerkers voor de komende jaren. Op de bijbehorende website is veel informatie te vinden. Ook vertellen professionals hoe divers en betekenisvol hun werk is. Nieuwsgierig naar de ervaringen van collega’s? Lees ze op www.ontdekdezorg.nl.