SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Verslag online sessie Nu zeg ik nee!

De maandagochtend 19 maart stond in het teken van de Nu zeg ik Nee! Vijfdaagse. Vernet sprak met klanten over de resultaten uit deze vijfdaagse en hoe de deelnemers uit de organisaties hebben gereageerd op deze online manier van grenzen leren bewaken.

 

Online leren blijft spannend, en levert ook mogelijkheden op. Mensen pakken de kennis op hun eigen wijze en in hun eigen tijd. Een uitdaging is de vijf lessen en de vijf dagen echt vol te houden. Na de derde sessie haakt een deel van de mensen af en laten zij zich weer leiden door de waan van de dag. Goede en belangrijke feedback. De volhouders daarentegen bereikten waardevolle resultaten, er is daadwerkelijk een positieve beweging ontstaan. Kijk maar eens op http://www.vernet.nl/het-resultaat-van-de-nu-zeg-ik-nee-vijfdaagse-is-bekend.

 

Wat zou er gebeuren als de online vijfdaagse in een peer-groep zou plaatsvinden? Wellicht is volhouden dan gemakkelijker en worden nog meer mensen geholpen hun grenzen te bewaken. Samen leren en bewegen, daar kan iets moois uit ontstaan. Vernet denkt nu na over de mogelijkheid om per organisatie een kleine groep werknemers te zoeken die problemen ondervinden met het thema ‘grenzen bewaken’ en willen deelnemen. Frederike Mewe heeft Vernet toegezegd deze groep te ondersteunen door een webinar en/of door haar persoonlijke komst naar de organisatie. Mocht jij ook interesse hebben om hieraan deel te nemen, stuur dan een mail naar marieke@vernet.nl dan wordt gekeken of je meegenomen kan worden in dit nieuwe plan. Een plan ontstaan vanuit co-creatie met de klanten van Vernet.