SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

O&O-fonds GGZ organiseert webinars over kennisdeling in de Week van de Psychiatrie

Een intern kennisnetwerk biedt uitkomst om collega’s te leren kennen, inspiratie op te doen en nieuwe werkwijzen toe te passen. Deze vorm van kennisdeling draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van zorgprofessionals, meer werkplezier en een hogere kwaliteit van zorg. Hoe zet je als professional een intern kennisnetwerk op? En hoe faciliteer je als zorginstelling professionals bij het optuigen ervan? O&O-fonds GGZ organiseert over dit onderwerp twee webinars op 25 maart, tijdens de Week van de Psychiatrie. Hierin delen meerdere zorgprofessionals hun praktijkvoorbeeld.

 

Tijdens de twee webinars worden succesvolle praktijkverhalen gedeeld. Wat was het doel, welke aanpak is gehanteerd en welke resultaten zijn behaald? Deelnemers kunnen daarnaast actief meedoen door vragen te stellen aan de sprekers via de chat en te reageren op stellingen. Het ene webinar is speciaal voor professionals, de andere voor de organisaties (directie, HR, OR, beleidsmakers en opleiders).

Webinar voor professionals

Datum, tijd en locatie: donderdag 25 maart, 11.00 – 12.00 uur, online

 

Voor wie: professionals die samen met collega’s kennisdeling binnen de organisatie naar een hoger plan willen brengen en benieuwd zijn hoe jij zelf kunt starten met kennisdeling.

 

Tijdens het webinar beantwoorden we onder andere de volgende vragen:

  • Wat is een kennisnetwerk en welke vormen zijn er?
  • Hoe kun jij zelf starten met kennisdeling?
  • Wat mag je van je werkgever verwachten bij het oprichten van een kennisnetwerk?
  • Hoe draagt kennisdeling bij aan betere zorg?
  • Hoe draagt kennisdeling bij aan jouw ontwikkeling en werkplezier.

Meld je aan voor deze webinar

Webinar voor organisaties

Datum en tijd: donderdag 25 maart, 14.00 – 15.00 uur, online

 

Voor wie: mensen die zich bezighouden met het beleid binnen GGZ-instellingen: directie, beleidsmakers, leidinggevenden, medewerkers innovatie, opleiders, HR-medewerkers en OR-leden.

 

Tijdens het webinar beantwoorden we onder andere de volgende vragen:

  • Wat levert kennisdeling op voor jouw organisatie?
  • Hoe organiseer je kennisdeling in en hoe betrek je professionals hierbij?
  • Hoe draagt kennisdeling bij aan meer instroom, kortere wachtlijsten en lagere werkdruk?

Meld je aan voor deze webinar

Over O&O GGZ Fonds

O&O-fonds GGZ helpt organisaties om medewerkers in de geestelijke gezondheidszorg optimaal te laten functioneren, zodat zij zo goed mogelijk zorg kunnen bieden. Het fonds stimuleert en ondersteunt projecten die te maken hebben met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden of arbeidsvoorwaarden. Ze bieden kennis, inspiratie en financiële mogelijkheden voor projecten die de sector verder kan helpen.