SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Het Balansbudget en Duurzame Inzetbaarheid. Hoe dan?

Vraag jij je af hoe jouw medewerkers echt langer gezond en met plezier aan het werk kunnen blijven? Weet je niet goed hoe je het Balansbudget daarvoor kunt inzetten? Of hoe je handen en voeten kan geven aan ‘duurzame inzetbaarheid’ van medewerkers in jouw organisatie? Schrijf je dan in voor een kosteloze incompany workshop.

Het O&O-fonds GGZ biedt HR/P&O en leidinggevenden ondersteuning bij het inzetten van het Balansbudget als onderdeel van een breder HR-beleid. Dit zodat HR concrete stappen kan zetten om goed werken te bevorderen. In deze workshop worden bouwstenen aangereikt die je naar keuze binnen jouw organisatie kunt inzetten.

Adviseurs van FWG Progressional People verzorgen deze incompany workshop en gaan in op de mogelijkheden die er zijn om meer te doen dan het eens per jaar verstrekken van een Balansbudget. Er is aandacht voor de procesmatige inbedding in jouw organisatie, de interne communicatie en hoe de rollen kunnen worden belegd. Je krijgt bouwstenen aangeboden om stappen te zetten in de richting van een breder duurzaam inzetbaarheidsbeleid, zodat medewerkers langer gezond en met plezier aan het werk kunnen blijven.

Wat kun je verwachten?

  • Een 3 uur durende incompany workshop
  • Met 12 tot 15 HR/P&O, leidinggevenden en/of OR collega’s uit jouw organisatie
  • Waarin we bespreken hoe het Balansbudget ingezet kan worden voor duurzame inzetbaarheid
  • Je gaat zelf aan de slag met een stappenplan
  • Kosteloos

Aanmelden

De workshops worden gegeven in de periode september 2023 tot en met mei 2024. Meld je aan door een mail te sturen naar; info@oofggz.nl. Vervolgens nemen wij contact met je op om een datum te plannen. Er is een beperkt aantal workshops beschikbaar, dus meld je snel aan!

Meld je aan!