SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

O&O-fonds GGZ organiseert de hackathon ‘Droombaan in de ggz’

De ggz wil een aantrekkelijke branche blijven om in te werken om ervoor te zorgen dat er nu en in de nabije toekomst voldoende en gekwalificeerde professionals zijn om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen. Er wordt ingezet op het aantrekken van nieuwe mensen en het behouden van personeel.

 

Het O&O-fonds GGZ, het arbeidsmarktfonds in de ggz, heeft voor 2019 aantrekkelijk werkgeverschap in de ggz als één van de onderwerpen benoemd met een hoge prioriteit. We organiseren voor dit onderwerp een hackathon waarmee het O&O-fonds GGZ een beeld krijgt hoe de ggz een aantrekkelijke werkgever kan zijn en blijven en worden oplossingen opgehaald bij mensen met een verschillende invalshoek. De mogelijke oplossingen vormen voor O&O-fonds GGZ input voor activiteiten vanuit het fonds voor ggz-organisaties en ggz-medewerkers.

 

Wil jij ook meedenken hoe er nu en in de nabije toekomst voldoende en gekwalificeerde professionals in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg (ggz) zijn om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen?

 

Wil je daarbij ervaren hoe je met Design Thinking tot innovatieve oplossingen komt? En wil je samen met anderen twee dagen investeren om dit maatschappelijke vraagstuk te helpen oplossen? Doe dan mee!

 

Meer informatie over de hackathon, het programma en de inschrijving zie https://www.studiowhy.nl/hackdeggz

 

Het aantal plaatsen is beperkt: meld je snel aan!