SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Factsheet: Goed (= duurzaam) werken in de GGZ

In de sector zorg is sprake van een hoog verzuim en verloop onder medewerkers. Ondertussen blijft de zorgvraag stijgen en moeten we met dezelfde mensen méér doen. O&O fonds GGZ wil er samen met werkgevers- en werknemersorganisaties voor zorgen dat iedereen met plezier goed (= duurzaam) kan blijven werken in de GGZ. Daarom voeren we de komende twee jaar diverse projecten uit rond duurzame inzetbaarheid. Bekijk voor een beknopt overzicht van deze projecten onze factsheet Goed (= duurzaam) werken in de GGZ.

Bekijk de factsheet

Samen aan de slag met duurzame inzetbaarheid in de GGZ

Hoe organiseren we een toekomstbestendige, vernieuwende én duurzame zorg? En wat vraagt dit van jou als werkgever of medewerker? Het O&O fonds GGZ voerde in 2022 een sectoranalyse uit om vast te stellen wat er in de sector speelt op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Op basis van die analyse gaan we de komende jaren samen met werkgevers en medewerkers aan de slag om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier goed kan werken in de GGZ. Zo maken we samen werk van duurzame inzetbaarheid in de GGZ.

Meer lezen

Benieuwd naar onze activiteiten en projecten in het kader van duurzame inzetbaarheid? Bekijk dan de factsheet of onze pagina Goed (=duurzaam) werken in de GGZ voor meer informatie. Wil je meer weten over duurzame inzetbaarheid in de GGZ? Lees dan ook de uitkomsten van de sectoranalyse.