SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

De Eleosrun valt in de prijzen

De Eleosrun heeft tijdens de landelijke P&O- en OR-dag op 23 maart 2017 een voucher van 100 euro opgeleverd waarmee Eleos extra ondersteuning van O&O-fonds GGZ kan aanvragen.

 

Het concept van de Eleosrun is simpel: medewerkers trekken in één dag al fietsend, wandelend, hardlopend of skeelerend van Eleos’ meest noordelijk (Groningen) of zuidelijk (Goes) gelegen vestiging naar de finish in Bosch en Duin. Dé manier voor Eleos om vitaliteit en gezond gedrag te stimuleren en op een vernieuwende manier een podium te bieden aan andere initiatieven. Zo wordt de run ook gebruikt om aandacht te krijgen voor de trainingen ‘Regie op je energie’ en ‘Gezondheid en verzuimaanpak in teams’ en ondersteunt Eleos met de sportieve tocht het project ‘Art therapy’ in Syrië.

Ook voor andere organisaties

Andere organisaties die invulling willen geven aan thema’s als ‘arbeidsmarkt fit blijven’ en ‘inzetbaarheid van medewerkers’ kunnen de run van locatie naar locatie kopiëren. Het idee van Eleos is vooral gericht op medewerkers, maar kan ook voor patiënten worden ingezet.