SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Compleet vernieuwde app CAO GGZ nu beschikbaar

Vanaf nu kunt u de vernieuwde app CAO GGZ downloaden. In de geüpdatete versie leest u de afspraken uit de cao ggz 2017-2019, ontdekt u een aantal vernieuwde rekentools en kunt u voortaan ook teksten bookmarken, markeren en mailen. Bovendien is de app voorzien van een compleet nieuw en fris uiterlijk.

 

Alle afspraken uit de cao ggz 2017-2019 zijn verwerkt in de nieuwste versie van de app, die beschikbaar is voor iOS en Android. U kunt de app gebruiken voor het opzoeken van salarisgerelateerde onderwerpen (zoals salarisschaal, bijzondere toeslagen, salarisgarantieregelingen) of afspraken over vrije dagen en werktijden. Extra handig is de nieuwe functie waarmee u delen uit de cao-tekst mailt naar anderen. Ook maakt u eenvoudig bookmarks aan, zodat u bepaalde afspraken simpel kunt terugvinden.

Handige rekentools

De nieuwe app heeft vier handige tools waarmee u berekeningen maakt van het aantal te werken uren, het Levensfasebudget, de ORT en de ingangs- en einddatum van zwangerschaps- en bevallingsverlof.

 

Tips en ideeën?

Heeft u suggesties hoe we de app nog verder kunnen verbeteren? Of heeft u ideeën voor een nieuwe rekentool? Laat ons dat dan weten via info@oofggz.nl.