SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Compleet vernieuwde app CAO GGZ nu beschikbaar

Vanaf nu kunt u de vernieuwde app CAO GGZ downloaden. In de geüpdatete versie leest u de afspraken uit de CAO GGZ 2021-2024 en ontdekt u een aantal (vernieuwde) tools.

 

Alle afspraken uit de CAO GGZ 2021-2024 zijn verwerkt in de nieuwste versie van de app, die beschikbaar is voor iOS en Android. U kunt de app gebruiken voor het opzoeken van salarisgerelateerde onderwerpen (zoals salarisschaal, bijzondere toeslagen, salarisgarantieregelingen) of afspraken over vrije dagen en werktijden. Daarnaast zijn er twee nieuwe tools: het kunnen berekenen van de AOW-leeftijd, en een tool om de schoolvakanties in de verschillende regio’s te bekijken.

Handige rekentools

De app heeft tools waarmee u berekeningen maakt van het aantal te werken uren, het Levensfasebudget, de ORT, de ingangs- en einddatum van zwangerschaps- en bevallingsverlof en de AOW-leeftijd. Handig hierbij is dat de berekende resultaten nu ook gemaild kan worden.

Tips en ideeën?

Heeft u suggesties hoe we de app nog verder kunnen verbeteren? Of heeft u ideeën voor een nieuwe rekentool? Laat ons dat dan weten via info@oofggz.nl.