SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Blijf in alle gezondheid werken met het Generatiepact

Als zorgprofessional ben je elke dag druk in de weer. Het werk in de ggz kan soms lichamelijk en mentaal best uitdagend zijn, waardoor het veel van je kan vragen. Merk jij dat naarmate je pensioenleeftijd vordert het werk zwaarder wordt? Het Generatiepact kan een mogelijkheid voor je zijn om met plezier en in alle gezondheid tot aan je pensioenleeftijd te blijven werken.

 

Met het Generatiepact heb je de mogelijkheid om vanaf maximaal vier jaar voor je AOW-leeftijd deel te nemen aan de 80/90/100-regeling. Dit houdt in dat je 80% van je huidige aantal werkuren gaat werken en je salaris voor 90% uitbetaald wordt, terwijl je 100% pensioen opbouwt. Zo geeft het Generatiepact je de mogelijkheid om langer en gezond door te werken tot aan je AOW-leeftijd!

Bereken jouw situatie met de rekenhulp Generatiepact

Wil je weten of je in aanmerking komt voor het Generatiepact? Met de rekentool zie je in een aantal eenvoudige stappen of jij in aanmerking komt voor het Generatiepact. De tool geeft vervolgens een zo goed mogelijk beeld van jouw situatie, waardoor je kunt beslissen of je gebruik wilt maken van het Generatiepact.

 

De rekenhulp Generatiepact