Direct naar content

Overzicht lopende projecten

De zorgvraag blijft stijgen en we moeten met dezelfde mensen meer doen. Dat zorgt voor uitdagingen. O&O-fonds GGZ biedt werknemers en werkgevers in de ggz ondersteuning om deze uitdagingen aan te pakken. Bekijk het overzicht van lopende projecten waar je direct mee aan de slag kan.

Agressie & Ongewenst gedrag

Ongewenst gedrag is nooit oké! Werk aan een veilige werkomgeving. Zowel op beleid en regelgeving als voor de persoonlijke beleving van medewerkers. Gebruik de tools uit de Wegwijzer Veilig Werkklimaat.
Ga naar ...


Doe de Organisatiescan

Ontdek kwaliteiten en kansen rondom duurzame inzetbaarheid in de organisatie. Doe de Organisatiescan en ontvang een adviesrapport zodat je gericht met dit thema aan de slag kan gaan.
Ga naar ...


Generatiepact voor 57-plussers

Bereik vitaal de pensioenleeftijd met het Generatiepact. Breng het Generatiepact naar de organisatie met een workshop of neem deel aan een informatiesessie voor 57-plussers.
Ga naar ...


Persoonlijk, financieel adviesgesprek

Ga in gesprek met een financieel coach en krijg inzicht in de financiële gevolgen van loopbaankeuzes. Ontdek of je financiële situatie hetzelfde blijft na jouw loopbaankeuze.
Ga naar ...


Zet het Balansbudget in

Verbeter de werk-privébalans met het Balansbudget. Koop vrije dagen, volg een opleiding of ontwikkeltraject of laat het bedrag uitkeren. Hoor meer over de meerwaarde tijdens onze workshop.
Ga naar ...


In gesprek over werkdruk

Ga in gesprek over werkdruk met InBalans. Deze aanpak creëert ruimte voor gesprekken hierover. Zoek zelf naar oplossingen onder begeleiding van professionals en herstel de werk-privébalans!
Ga naar ...


Roosteruitdagingen aanpakken

Houd regie op roosters met de Serious Roostergame en ontdek hoe je roosters stabiliseert. Volg daarnaast de online masterclasses over gezond blijven bij onregelmatige werkroosters. Deze zijn een echte eyeopener!
Ga naar ...

tegemoetkoming medewerkers