SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Financieel inzicht bij jouw loopbaankeuzes

Duidelijkheid over of bewustzijn rondom jouw financiële situatie kunnen het krijgen van regie over jouw loopbaan bevorderen. O&O-fonds GGZ biedt daarom individuele adviesgesprekken aan, waarmee je inzicht krijgt in de financiële gevolgen van mogelijke loopbaankeuzes.

Antwoord op jouw financiële vragen

Hoe financieel fit ben jij? Wat zijn de financiële gevolgen van loopbaankeuzes zoals meer of minder gaan werken of vervroegd uittreden? Wat voor invloed hebben regelingen zoals de RVU, het Generatiepact en het Balansbudget op jouw financiële situatie, én kun je na jouw pensioen nog dezelfde leefstijl behouden? Als jij meer inzicht wilt krijgen in het antwoord op deze vragen, dan is dit traject iets voor jou! Dankzij de financiële adviesgesprekken krijg je inzicht in jouw financiële situatie, zodat je de juiste toekomstkeuzes kunt maken.

Inzicht in financiële mogelijkheden

Tijdens de adviesgesprekken krijg je de mogelijkheid om met een financiële coach jouw financiële situatie in kaart te brengen. Daardoor krijg je meer inzicht in de (loopbaan)keuzes die jij kunt maken en wat daarbij komt kijken. Prikkl, een onafhankelijk financieel coachings- en adviesbureau, verzorgt de gesprekken. Zij bieden ondersteuning bij geldzaken voor mensen en organisaties in alle sectoren van werkend Nederland.

Hoe werkt het?

 1. Meld je aan via de onderstaande aanmeldknop.
 2. Een adviseur van Prikkl neemt binnen acht werkdagen telefonisch contact met je op voor een intakegesprek en het plannen van een afspraak met de financieel adviseur.
 3. Krijg tijdens het gesprek inzicht in de financiële gevolgen van jouw mogelijke loopbaankeuzes.
 4. Na het gesprek ontvang je een persoonlijk gespreksverslag.
 5. Vervolgens neemt Prikkl contact met je op om te horen of je nog vragen hebt, hoe je het traject hebt ervaren en wat je plannen zijn.
 6. Je mag na het traject altijd nog vrijblijvend contact opnemen met Prikkl voor vragen.

Meld je aan

Voorwaarden voor deelname

 • Je bent werkzaam bij een ggz-organisatie die aangesloten is bij de Nederlandse ggz (dit kun je controleren op de website van de Nederlandse ggz)
 • Je bent in loondienst.
 • Je hebt niet eerder deelgenomen aan dit traject.

Tips en handige links

Er bestaan diverse online tools waarmee je jouw financiële situatie in beeld kunt brengen. Hieronder staan een aantal tools:

 • Download de app CAO GGZ voor iOS of voor Android en maak gebruik van de zes handige tools waarmee je berekeningen kunt maken van het aantal te werken uren, de levensfasebudgeturen, het balansbudget, de onregelmatigheidstoeslag en de ingangs- en einddatum van zwangerschaps- en bevallingsverlof.
 • Krijg met het Geldplan Bijna pensioen van het NIBUD inzicht in de keuzes die je kunt maken rondom pensionering.
 • Bereken met de WerkUrenBerekenaar wat meer of minder werken voor jou betekent.
 • Bekijk uw persoonlijke gegevens en pensioenmogelijkheden in de pensioenplanner op Mijn PFZW.

Contact

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op via info@oofggz.nl.