SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar overzicht

Word roosterverbeteraar in de ggz

 

Heeft u een goed idee hoe de roosters in de ggz kunnen worden verbeterd? Geef u dan op voor de ideeënwedstrijd van O&O-fonds GGZ en word roosterverbeteraar!

 

Roosteren in de zorg is een complex proces. Het indelen van werktijden en tegelijkertijd rekening houden met beschikbaarheid en sociale en fysieke belasting van medewerkers is vaak niet eenvoudig. Gezond roosteren betekent dan ook continu zoeken naar optimale oplossingen. Maar hoe? O&O-fonds GGZ zoekt naar baanbrekende ideeën waar iedereen in de ggz van kan profiteren.

 

Gezocht: baanbrekende ideeën

Bent u een roostermaker die een vernieuwende en duurzame oplossing heeft bedacht om gezond te roosteren en medewerkers minder te belasten? Of een medewerker die vanuit praktijkervaring weet hoe een rooster écht werkbaar gemaakt kan worden? Of misschien heeft uw team een baanbrekend idee om werktijden slim in te delen? Dan horen we dat graag!

 

Zo werkt het

Alle creatieve denkers, medewerkers, roosteraars, ontwikkelaars en starters die werken aan een idee of project waarin roosterverbeteringen en duurzame inzetbaarheid een rol spelen zijn welkom om mee te doen aan de wedstrijd. Een jury bestaande uit mensen uit het werkveld, experts en beleidsmedewerkers zullen de inzendingen beoordelen. De deelnemers met de beste ideeën worden uitgenodigd voor een presentatie.

 

Prijs

Het winnende idee ontvangt ondersteuning van O&O-fonds GGZ voor de realisatie en implementatie. Ook krijgt de winnaar een voucher voor een geheel verzorgd diner met collega’s ter waarde van 400 euro.

 

Meedoen?

Stuur uw idee uiterlijk 15 juni 2019 naar roosterboog@oofggz.nl.

Omschrijf in ieder geval wat uw idee behelst, wat het in de praktijk oplevert en wat ervoor nodig is om het te realiseren. Vergeet niet om bij uw inzending ook uw naam, functie, organisatie en contactgegevens te vermelden.