SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Workshop – Interpretatie verzuimcijfers en zinvolle verzuimrapportages

Het is de kunst om niet te veel cijfers en te complexe rapporten te produceren. Een rapport moet leesbaar en vooral bruikbaar zijn. Een goed managementrapport bevat uiteraard wel die informatie waarop men kan sturen.

 

Bij Vernet weten ze alles over cijfers, rekenregels en zinvolle managementrapportages en deze kennis delen ze graag met hun klanten. Met veel plezier organiseert Vernet daarom donderdag 15 februari 2018 de bijeenkomst over hoe de cijfers uit de Viewer tot stand komen, en waar Vernet laat zien wat zinvolle verzuimrapportages zijn voor de diverse doelgroepen binnen een organisatie. Neem vooral je eigen Viewer mee, zodat je hier eventueel vragen over kunt stellen en na afloop van de workshop kunt lezen en schrijven met je eigen rapportage.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die actief zijn in het verzuimproces, zoals P&O, HR-professionals, casemanagers, etc. Deelname is uitsluitend voor klanten van Vernet en zijn geen extra kosten aan verbonden.

Doe je mee? Klik HIER of op onderstaande button om je aan te melden. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan deze workshop.