SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Vernet Masterclass Verander DNA

De eerste bijeenkomst van de Masterclass Movecamp zit er op. Zowel de groep ‘Amersfoort’ als de groep ‘Amsterdam’ zijn aan de slag met hun veranderwens. In dit filmpje vertellen Pepijn Nicolas en Maaike Sauerborn over hoe jij vanuit jouw vraag een beweging kunt starten.

Doe je mee?

De Masterclass VeranderDNA wordt op donderdag 31 mei gehouden in Amersfoort en op maandag 18 juni in Amsterdam. We starten om 9.30 uur en ronden om 12.00 uur af.

 

De Masterclass is gratis en uitsluitend voor klanten van Vernet. Je kunt je deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengt Vernet 50 euro, exclusief btw in rekening.

Vernet Masterclasses Movecamp

Streef jij een verandering na of ben je erbij betrokken? Bijvoorbeeld op het vlak van duurzaamheid, gezond werken, innovatie, zelfsturing, duurzame inzetbaarheid of professionalisering.

 

Kost het je moeite deze te vergroten voorbij de kring van eerste enthousiastelingen? Kost het teveel energie en tijd om anderen te overtuigen? Laat staan in beweging te krijgen?

 

STOP MET PLOETEREN!

Stel je eens voor dat dat allemaal niet hoeft. Dat er een beweging ontstaat die zichzelf vergroot. Zodat je zelf steeds minder moeite hoeft te doen en mensen als vanzelf aanhaken. Op de eerder genoemde thema’s of enig ander onderwerp waarbij jouw succes afhangt van de bereidheid van anderen om mee te doen. Met zo’n aanpak wonnen Pepijn en Maaike hun internationale award. Zij creëerden een beweging die zichzelf vergrootte van één persoon naar tienduizenden.

Wil jij ook mensen in beweging krijgen?

Vernet faciliteert in samenwerking met Youfacilitate 2 (opeenvolgende) gratis masterclasses waar jij zelf leert hoe jouw beweging te starten en te vergroten én je zet meteen een eerste stap.

 

De masterclass bestaat uit twee ‘losse’ sessies, waarbij sessie 1 al is geweest. Het is niet nodig om de eerste sessie te hebben gevolgd.