SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Vernet Masterclass Movecamp, sessie 1b

In dit filmpje vertellen Pepijn Nicolas en Maaike Sauerborn over hoe jij vanuit jouw vraag een beweging kunt starten.

Streef jij een verandering na of ben je erbij betrokken? Bijvoorbeeld op het vlak van duurzaamheid, gezond werken, innovatie, zelfsturing, duurzame inzetbaarheid of professionalisering.

 

Kost het je moeite deze te vergroten voorbij de kring van eerste enthousiastelingen? Kost het teveel energie en tijd om anderen te overtuigen? Laat staan in beweging te krijgen?

STOP MET PLOETEREN!

Stel je eens voor dat dat allemaal niet hoeft. Dat er een beweging ontstaat die zichzelf vergroot. Zodat je zelf steeds minder moeite hoeft te doen en mensen als vanzelf aanhaken. Op de eerder genoemde thema’s of enig ander onderwerp waarbij jouw succes afhangt van de bereidheid van anderen om mee te doen. Met zo’n aanpak wonnen wij onze internationale award. We creëerden een beweging die zichzelf vergrootte van één persoon naar tienduizenden.

Wil jij ook mensen in beweging krijgen?

De masterclass bestaat uit twee sessies. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je welke sessie bijwoont. Voorbeeld sessie 1 in Amsterdam en sessie 2 in Amersfoort. Mocht je onverhoopt een van de sessies niet bij kunnen wonen, meld je dan toch aan; de sessies kunnen zowel los als samen gevolgd worden.

 

 

Deze Masterclass Movecamp is gratis en uitsluitend voor klanten van Vernet. Neem gerust een collega mee, bijvoorbeeld vanuit het bestuur of de OR.