SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Tweedaagse Cursus Coördinator ZorgRie: 16 en 30 nov

De coördinator zorgt dat de RI&E binnen zijn of haar instelling wordt uitgevoerd. Speciaal voor de coördinator is door KMO Solutions een tweedaagse Cursus Coördinator ZorgRie ontwikkeld. ZorgRie is betrekkelijk eenvoudig om mee te werken, maar de coördinator is voor de gebruikers, die zorg dragen voor de uitvoering van de RI&E, het aanspreekpunt binnen de organisatie. Om voldoende kennis te hebben om eventuele vragen te beantwoorden en om te weten hoe je eenvoudig een (deel)RI&E uit kunt zetten is deze opleiding ontwikkeld.

 

Er kunnen maximaal 6 cursisten deelnemen aan de cursus. Iedere cursist krijgt tijdens de cursus de beschikking over een computer om zelfstandig de cases te kunnen uitvoeren.

Tijdens de eerste cursusdag leert u onder andere:

  • Wat is een RI&E?
  • Hoe start u een RI&E?
  • Hoe wordt een RI&E uitgevoerd?

Na de eerste cursusdag gaat u met ZorgRie aan de slag binnen uw eigen organisatie. Zo doet u ervaring op met het programma.

Tijdens de tweede cursusdag:

kunnen de ervaringen met ZorgRie worden uitgewisseld en kunnen eventuele vragen door de cursusleider worden beantwoord. Vervolgens komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

  • Hoe wordt een RI&E getoetst?
  • Hoe werkt de actiepuntenmodule?