SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Themaochtend ‘Langdurig Verzuim’

Wil jij met je vakgenoten in gesprek over het thema ‘langdurig verzuim’, dan nodigt Vernet je van harte uit voor hun themaochtend op donderdag 6 september van 09.30 – 12.00 uur op hun kantoor in Amsterdam. Deze themaochtend wordt begeleidt door Marieke Schurink, directeur van Vernet en net terug van haar reis langs de best practices…

Met elkaar in gesprek over het langdurig verzuim

Tijdens deze ochtend vertelt Vernet je over de bevindingen uit hun onderzoek en vervolgens ga je met elkaar in gesprek over welke invloed het langdurig verzuim heeft in jouw organisatie. De deelnemers wordt gevraagd elkaar te inspireren over hoe zij hiermee omgaan.

Het is prettig en leerzaam om in een veilige setting van elkaar te leren. Wat werkt wel, en wat werkt niet. Kun je het signaleren? Wat is de rol van de leidinggevende en van de werknemer zelf? Wat gaat goed en wat kan beter?

 

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor p&o, casemanagers en hr-professionals. Om deze ochtend zo veel mogelijk inhoud te geven, wordt deelnemers gevraagd alvast na te denken over welk verhaal/situatie zij zouden willen delen met de anderen.

Ben je erbij?

Deelname is uitsluitend voor klanten van Vernet en valt binnen de activiteiten in het jaarprogramma. Hoewel de bijeenkomst gratis is, is deze niet vrijblijvend. Vernet doet haar best een waardevolle invulling te geven aan deze bijeenkomst en heeft jou daarbij nodig. Mocht het je niet lukken om live aanwezig te zijn, dan kan je Vernet ook jouw verhaal toesturen. De vorm maakt niet uit (papier/video/podcast) en het hoeft niet geredigeerd te zijn. Gewoon vertellen vanuit je hart.

Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Aanmelden kan via onderstaande knop, daarmee kom je op de reservelijst óf er wordt een extra datum ingepland.