SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Workshop ’Ontdek wat jouw verzuimrapportage 2018 je vertelt over 2019’

 

Aan het begin van het nieuwe jaar ontvangen klanten van Vernet de Viewer met daarin de cijfers van 2018. Dit is altijd een interessant moment om te kijken hoe het verzuim is geweest ten opzichte van 2017. Nog interessanter is om te kijken wat deze gegevens vertellen over de onderdelen die opvallen en waar meer of minder aandacht aan besteed kan worden.

 

In deze praktische workshop gaan klanten van Vernet met hun eigen rapportages aan de slag. Samen met Danijela ontdekt men de aandachtsgebieden rondom het verzuim in de organisatie. Zij zal kort toelichten hoe de cijfers uit de Viewer tot stand komen en laten zien welke gegevens een goed leesbaar en vooral bruikbaar managementrapport bevat. Ook neemt ze hierin de diverse doelgroepen mee, zodat men de juiste informatie deelt waarop gestuurd kan sturen worden.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die actief zijn in het verzuimproces, zoals P&O, HR-professionals, casemanagers, etc. Deelname is uitsluitend voor klanten van Vernet en er zijn geen extra kosten aan verbonden.