SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Meet & Greets, banenmarkten, speeddates, oriëntatiemarkten: dat en nog veel meer is te beleven in de landelijke Ontdek de zorg-week (de vroegere Week van Zorg en Welzijn). Van 16 tot en met 21 maart 2020 kunnen mensen die (weer) in de zorgsector willen werken, kennismaken met mogelijke werkgevers en krijgen ze informatie over leren en werken in Zorg en Welzijn.

 

De Week van Zorg en Welzijn wordt al jaren georganiseerd door RegioPlus, het samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn. Doel van de week is om meer en bekwaam personeel te werven. Het afgelopen jaar hebben de regio’s zich met de Week meer gericht op zij-instromers en herintreders. RegioPlus gaat daar dit jaar mee verder.

Aansluiting bij campagne Ik zorg

RegioPlus vindt het ook belangrijk dat er een gezamenlijke communicatie is over de sector zorg en welzijn en vertaalt daarom de overheidscampagne Ik zorg naar zijn doelgroepen. De vormgeving, middelen én de naam van de Week van Zorg en Welzijn zijn nu zo aangepast dat ze aansluiten bij deze campagne. Voortaan heet de week: Ontdek de zorg-week.

 

Bekijk het overzicht van activiteiten in de regio’s in de Ontdek de zorg-week.