SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Online Inspiratiecollege ‘PostTraumatische Groei’

Heb jij in je omgeving weleens te maken met mensen die na een periode van rouw, overspannenheid of burn-out weer terugkeren op het werk? Herken je het gevoel dat je zelf of je omgeving wat voorzichtiger omgaat met die medewerker? Je de medewerker misschien wilt beschermen? En vraag je je weleens af of dat nodig is? Zou het kunnen dat iemand sterker uit zo’n zware periode komt?

 

Greet Vonk heeft hier onderzoek naar gedaan en neemt je in dit online inspiratiecollege van Vernet mee in haar bevindingen en hoe je kunt omgaan met medewerkers die terugkeren op de werkvloer na een moeilijke periode.

 

Over Greet Vonk

Greet is sinds 2006 coach en kreeg bij de start van haar praktijk al snel veel mensen op haar pad die het zwaar voor de kiezen hadden, om wat voor reden dan ook. En daar zat ook veel burn-out tussen. Wat haar opviel is dat mensen na een succesvolle afronding van haar coachtraject, terugkwamen op het werk en daar regelmatig met een stigma te maken hadden. Ze werden klein gehouden en er moest met hun grenzen rekening gehouden worden.

Ben je erbij?

Meld je dan aan voor het online inspiratiecollege met Greet Vonk op vrijdag 13 september om 9.00 uur. Het online college is onderdeel van het Vernet Jaarprogramma en derhalve gratis en uitsluitend voor klanten van Vernet.