SAMEN WERKEN AAN BETER WERK

Terug naar agenda

Gezond & Zeker Innovatiedag 2018

Op 29 oktober komen meer dan 1.200 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

 

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over  fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Gezond & Zeker Innovatiedag: Workshopprogramma

De basis van de Gezond & Zeker Innovatiedag is de Praktijkmarkt en het uitgebreide workshopprogramma. Het workshopprogramma bestaat uit interessante workshops voor mensen uit de praktijk of beleidsmatig betrokkenen. Er zijn ook branche specifieke workshops voor onder andere gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg. De workshops duren een half uur, een uur of anderhalf uur. Zoek je verdieping? Dan kies je voor sessies van anderhalf uur. Wil je juist korte pitches zien en meer tijd overhouden om je collega ergo- en veiligheidscoaches te spreken? Kies dan voor de kortere workshops en houd zo tijd over voor afspraken met standhouders en collega’s. Je stelt zelf je eigen persoonlijke workshopprogramma samen en via de Netwerkapp kun je voorkeuren op ieder moment wijzigen. Zo richt je jouw eigen dag in en haal je voor jou specifieke nuttig kennis op.

Gezond & Zeker Innovatiedag: Praktijkmarkt

Op de Praktijkmarkt kun je tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag kennis maken met allerlei leveranciers uit het veld en de nieuwste innovaties uitproberen. Wil je een goed overzicht van de innovaties en diensten op de Praktijkmarkt? Volg dan tijdens de Innovatiedag één van de Kennistours. Samen met een onafhankelijk expert maak je een wandeling over de Praktijkmarkt en krijg je bij de deelnemende stand uitleg. Uiteraard kun je tijdens deze tour al je vragen stellen.

Toegangsprijs

De Gezond & Zeker Innovatiedag kost € 125,- per persoon voor een hele dag. Dit is inclusief workshops, lunch, koffie en thee. Wanneer je voor 1 september 2018 registreert krijg je € 10,- vroegboekkorting.

Groepskorting

Wanneer je met minimaal 10 personen naar de Gezond & Zeker Innovatiedag komt krijg je ook voordeel: iedere 10e persoon mag dan gratis naar binnen!

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 oktober kun je je deelname kosteloos annuleren. Bij annuleringen vanaf 1 oktober 2018 dien je het volledige bedrag van de deelnamekosten te voldoen. Annuleringen dienen schriftelijk door te worden gegeven via gezondenzeker@congresbureau.nl. In plaats van annulering is het ook mogelijk iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. In dat geval moet de naamswijziging via e-mail worden doorgegeven.