Direct naar content

Lerend netwerk: een drieluik over leiderschap en balans in de ggz van de toekomst

De Nederlandse GGZ in Amersfoort

O&O-fonds GGZ introduceert daarom: het lerend netwerk. Het lerend netwerk is speciaal opgericht voor (HR-)professionals die betrokken zijn bij vitaliteit- en leiderschapsthema’s binnen de ggz. Ook leidinggevenden zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Deze eerste editie draait om de rol van leiderschap bij werkdruk en balans in de ggz. Er zijn in totaal drie verschillende sessies. In iedere sessie neemt een andere expert je mee in het onderwerp van de ochtend en ga je zelf aan de slag met een praktijkoefening.

Sessie 1 – donderdag 30 mei van 09.00 – 12.45

Leiderschap van de toekomst in de ggz met futuroloog Bart Götte Samen met Bart kijk je zo’n 10 jaar vooruit. Wat staat ons te wachten, hoe verandert de rol van leiderschap en wat betekent dit voor organisaties, leidinggevenden én medewerkers?

Sessie 2 – donderdag 27 juni van 09.00 – 12.45

Leidinggeven vanuit Positieve Gezondheid en eigenaarschap met Machteld Huber
Machteld Huber introduceert het concept van Positieve Gezondheid, een fundamenteel andere benadering van gezondheid zoals we die nu gewend zijn. Leer hoe je dit kan toepassen in jouw leiderschapsstijl en op de werkvloer.

Sessie 3 – donderdag 19 september van 09.00 – 12.45

Dialoogvoering binnen een open en veilige (team)omgeving met expert arbeid & gezondheid Anouk ten Arve
Samen met Anouk richt jij je op het belang van een goede dialoogvoering binnen een open en veilige (team)omgeving. Wat kan jouw leiderschap hierin betekenen en hoe pas je dit toe?

Ben jij er ook bij?

Als je meer wil leren over de rol van leiderschap bij werkdruk en balans, naar huis wil gaan met concrete tips en handvatten, én je het leuk vindt om dit samen met collega’s binnen de ggz te doen, is dit lerend netwerk wat voor jou! Je kan je kosteloos aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden

 

Let op: De sessies vormen samen een drieluik. Red je het niet om bij alle drie aanwezig te zijn? Meld je dan aan voor de sessie(s) waar je wel bij kan zijn en laat je inspireren. Aanmelden voor de eerste sessie (30 mei) kan tot uiterlijk woensdag 22 mei!

Meer informatie

Wil je meer weten over de inhoud van de sessies, de experts en wat het je kan opleveren als je meedoet? Bekijk dan de brochure.

Download de brochure

Lerend netwerk: een drieluik over leiderschap en balans in de ggz van de toekomst

Agenda

De Nederlandse GGZ in Amersfoort

Lees verder

Lerend netwerk: een drieluik over leiderschap en balans in de ggz van de toekomst

Agenda

De Nederlandse GGZ in Amersfoort

Lees verder