Direct naar content

Laat je inspireren effectief over het Balansbudget te communiceren

Online

Balansbudget

Sommige medewerkers ervaren een hoge werkdruk. De zorg voor cliënten staat voorop, maar buiten het werk hebben zij ook hun familie, vrienden en hobby’s. Het Balansbudget is er speciaal voor medewerkers, zodat zij hun werk-privébalans kunnen herstellen of behouden. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers het Balansbudget goed besteden? Je hoort het tijdens de online inspiratiesessies.

Wat is het Balansbudget?

Het Balansbudget is een budget dat medewerkers helemaal mogen besteden aan zichzelf, om zo hun werk-privébalans te behouden. Medewerkers kunnen het budget inzetten om extra vrije dagen te kopen, een opleiding of ontwikkeltraject te volgen of om het te laten uitkeren. Bij een voltijds dienstverband is dit een bedrag van maximaal €500 euro.

Online inspiratiesessies

Hoe kun je medewerkers stimuleren het Balansbudget zo in te zetten dat het ook echt bijdraagt aan hun werk-privébalans? En hoe communiceer je daarover vanuit HR? Tijdens de online inspiratiesessies leer je medewerkers te prikkelen om niet voor de makkelijkste weg (uitbetalen van het bedrag) te kiezen. Laat je inspireren om effectief over het Balansbudget en de mogelijkheden te communiceren. Ook krijg je marketingtips mee! Meld je aan via dit formulier.

Praktische informatie

Kom naar een van de twee kosteloze online inspiratiesessies. Daarin vertellen de adviseurs van FWG Progressional People over de mogelijkheden om het Balansbudget aansprekend onder de aandacht te brengen, op maat per doelgroep. De sessies zijn speciaal voor HR- en communicatieprofessionals, maar neem gerust een medewerker of OR-lid mee om de ideeën direct te toetsen.

Datum & tijd

7 mei, online van 15.30-17.00uur

Aanmelden