Direct naar content

Vraag tegemoetkoming aan voor medewerkers die vervroegd uittreden

tegemoetkoming medewerkers

Als werkgever wil je natuurlijk dat jouw medewerkers vitaal en veilig werken tot aan hun pensioen. Maar soms is dat niet haalbaar. Het werk in de ggz kan namelijk mentaal en fysiek veeleisend zijn. Als medewerkers aangeven dat zij niet tot hun pensioenleeftijd kunnen blijven werken, is er de regeling Vervroegd Uittreden. Je kunt hier als werkgever via onze portal een financiële tegemoetkoming voor aanvragen.


Ben je medewerker en wil je gebruikmaken van de regeling Vervroegd Uittreden? Verwijs je werkgever dan naar deze pagina.


Eenvoudig aanvragen via onze portal

Heb jij een medewerker in dienst met een belastende functie die eerder wil stoppen met werken omdat het niet mogelijk is veilig en vitaal de pensioenleeftijd te halen? Als werkgever kun je een uitkering verstrekken in het kader van de regeling Vervroegd Uittreden (RVU) en hiervoor subsidie ontvangen. Wij hebben een portal geopend waarin je eenvoudig deze financiële tegemoetkoming kunt aanvragen. Je ontvangt maximaal 25% van het RVU-bedrag. Je kunt dit tot en met 1 juli 2024 aanvragen!

Ga naar de portal

Meer over de regeling

Deze regeling is mogelijk gemaakt door afspraken in het pensioenakkoord om de regels voor vervroegd uittreden tijdelijk te versoepelen. Daarnaast hebben sociale partners in de ggz aanvullende tijdelijke subsidies afgesproken voor werkgevers die zijn aangesloten bij de Nederlandse ggz. Hiermee kunnen we in zo´n 130 trajecten werkgevers en medewerkers ondersteunen bij vervroegd uittreden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de regeling Vervroegd Uittreden of over de portal? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@oofggz.nl.

Inspireer medewerkers om de juiste keuze te maken voor het Balansbudget

Hoe inspireer je medewerkers het balansbudget te investeren in zichzelf? Je leert het tijdens onze interactieve webinars!

Lees verder

Beperkt plekken beschikbaar voor persoonlijk, financieel advies

Maak gebruik van het gratis financieel adviesgesprek nu het nog kan!

Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes

Hoe werkt Sterk in je Werk?

Geef een boost aan jouw loopbaan met de gratis coachgesprekken van Sterk in je werk. Bekijk de video.

Lees verder