Direct naar content

Informeer medewerkers over de mogelijkheden van het Balansbudget

Balansbudget workshop

Hoe kunnen medewerkers een goede werk-privébalans behouden en tot aan hun pensioen vitaal blijven werken? En hoe kun je het Balansbudget daarvoor inzetten? Het is mogelijk om het Balansbudget in te zetten als onderdeel van een breder duurzaam-inzetbaarheidsbeleid. Ontdek hoe dat kan met de gratis incompany workshop.

Wat is het Balansbudget?

Medewerkers die op 1 juli 2023 bij jou in dienst waren, kunnen gebruikmaken van het Balansbudget. Dit is een budget dat medewerkers mogen besteden aan zichzelf om zo hun werk-privébalans te verbeteren. Zij kunnen het budget inzetten om extra vrije dagen te kopen, een opleiding of ontwikkeltraject te volgen of een bedrag te laten uitkeren. Bij een voltijd dienstverband is dit een bedrag van maximaal €500 euro.

Gratis incompany workshop

Deze incompany workshop gaat in op de mogelijkheden die er zijn om het Balansbudget in je organisatie breder beschikbaar te stellen. Hoe communiceer je hierover intern en wat zijn de diverse rollen van onder andere leidinggevenden, HR en P&O professionals? Om het Balansbudget onderdeel te laten zijn van het duurzaam-inzetbaarheidsbeleid binnen je organisatie kun je een gratis incompany workshop volgen. Deze workshop wordt verzorgd door adviseurs van FWG Progressional People.

Meld je aan voor de incompany workshop

Wat kun je verwachten?

  • Een 3 uur durende incompany workshop.
  • Met 12 tot 15 HR, P&O, leidinggevenden en/of OR collega’s uit jouw organisatie.
  • Je krijgt handvatten om het Balansbudget in te zetten in het kader van duurzame inzetbaarheid.
  • Je gaat aan de slag met een concreet stappenplan.
  • Geen kosten!

Meer informatie

De workshops worden gegeven in de periode van september 2023 tot en met mei 2024. Meld je aan door een mail te sturen naar info@oofggz.nl. Vervolgens nemen wij contact met je op om samen een datum te prikken. Er is een beperkt aantal workshops beschikbaar, dus meld je snel aan!

Hoe werkt Sterk in je Werk?

Geef een boost aan jouw loopbaan met de gratis coachgesprekken van Sterk in je werk. Bekijk de video.

Lees verder

Vraag tegemoetkoming aan voor medewerkers die vervroegd uittreden

Werkgevers kunnen via de portal van O&O-fonds GGZ een financiële tegemoetkoming aanvragen voor medewerkers die gebruikmaken van de regeling Vervroegd Uittreden.

Lees verder
tegemoetkoming medewerkers

Terugblik bijeenkomsten over vitaal en met plezier werken in de ggz

In 2023 organiseerde O&O-fonds GGZ bijeenkomsten om samen met werkgevers en medewerkers uitdagingen in de ggz te verkennen.

Lees verder
Terugblik