Direct naar content

Lerend netwerk: dialoogvoering binnen een open en veilige omgeving

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij de ervaring van werkdruk en balans van medewerkers. Tegelijkertijd zien we dat eigenaarschap iets is wat van alle medewerkers wordt verwacht, leidinggevenden onder druk staan en dat nieuwe generaties mogelijk iets anders vragen van leiderschap. In dit lerend netwerk gaan we op zoek naar de rol van leiderschap in de ggz van de toekomst. Speciaal voor (HR-)professionals die betrokken zijn bij vitaliteits- en leiderschapsthema´s in de ggz.

Het belang van een goed dialoog

Op donderdag 19 september van 9.00 tot 12.45 uur met aansluitend een lunch is de derde bijeenkomst van dit lerend netwerk. Deze staat in het teken van dialoogvoering binnen een open en veilige teamomgeving. Wat is het belang van dialoogvoering? En de samenhang met leiderschap? Wat kan je hier praktisch in betekenen? Anouk ten Arve, expert arbeid & gezondheid, geeft je tijdens de bijeenkomst antwoord op deze vragen.

Wat levert het lerend netwerk je op?

Deelname aan het lerend netwerk levert je veel voordelen op. Tijdens de bijeenkomsten kom je namelijk in contact met professionals die betrokken zijn bij vitaliteits- en leiderschapsthema´s binnen de ggz, doe je veel nieuwe kennis op en krijg je concrete handvatten die je daarna in de praktijk kunt toepassen. Het lerend netwerk geeft je:

  • De mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en ervaringen en best practices te delen met andere professionals in het veld.
  • Een dieper begrip van de essentiële rol van effectief leiderschap in het aanpakken van werkdruk en het bevorderen van balans binnen de ggz en andere organisaties.
  • Concrete voorbeelden en succesverhalen van leiderschapsinterventies die kunnen dienen als inspiratiebron en leidraad voor eigen implementaties.

Meld je aan!

Het lerend netwerk bestaat uit een reeks van bijeenkomsten met elk een eigen thema. Deze wil je als professional in de ggz zeker niet missen. Meld je daarom aan voor één of – bij voorkeur – alle drie de bijeenkomsten.

Aanmelden

Lerend netwerk: leidinggeven aan positieve gezondheid en eigenaarschap

Kom op 27 juni naar de bijeenkomst van het lerend netwerk over leidinggeven aan positieve gezondheid en eigenaarschap.

Lees verder

Lerend netwerk: de rol van leiderschap in de toekomst van ggz

Kom op 30 mei naar de bijeenkomst van het lerend netwerk over de rol van leiderschap in de toekomst van de ggz.

Lees verder

Pak werkdruk aan met InBalans

Pak werkdruk aan met de InBalans methode. Lees waarom deze methode effectief is.

Lees verder