Direct naar content

Lerend netwerk: de rol van leiderschap in de toekomst van ggz

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij de ervaring van werkdruk en balans van medewerkers. Tegelijkertijd zien we dat eigenaarschap iets is wat van alle medewerkers wordt verwacht, leidinggevenden onder druk staan en dat nieuwe generaties mogelijk iets anders vragen van leiderschap. In dit lerend netwerk gaan we op zoek naar de rol van leiderschap in de ggz van de toekomst. Speciaal voor (HR-)professionals die betrokken zijn bij vitaliteits- en leiderschapsthema´s in de ggz.

Wat vraagt de toekomst van leiderschap?

Op donderdag 30 mei van van 9.00 tot 12.45 uur met aansluitend een lunch is de eerste bijeenkomst van dit lerend netwerk. Deze staat in het teken van leiderschap in de toekomst van de ggz. We kijken 10 jaar vooruit: wat staat jou te wachten, wat vraagt dit van leiderschap en hoe kun je hierop anticiperen? Futuroloog Bart Götte neemt je mee in de toekomst van de ggz en geeft je antwoord op deze vragen.

Wat levert het lerend netwerk je op?

Deelname aan het lerend netwerk levert je veel voordelen op. Tijdens de bijeenkomsten kom je namelijk in contact met professionals die betrokken zijn bij vitaliteits- en leiderschapsthema´s binnen de ggz, doe je veel nieuwe kennis op en krijg je concrete handvatten die je daarna in de praktijk kunt toepassen. Het lerend netwerk geeft je:

  • De mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en ervaringen en best practices te delen met andere professionals in het veld.
  • Een dieper begrip van de essentiële rol van effectief leiderschap in het aanpakken van werkdruk en het bevorderen van balans binnen de ggz en andere organisaties.
  • Concrete voorbeelden en succesverhalen van leiderschapsinterventies die kunnen dienen als inspiratiebron en leidraad voor eigen implementaties.

Meld je aan!

Het lerend netwerk bestaat uit een reeks van bijeenkomsten met elk een eigen thema. Deze wil je als professional in de ggz zeker niet missen. Meld je daarom aan voor één of – bij voorkeur – alle drie de bijeenkomsten.

Aanmelden

Lerend netwerk: dialoogvoering binnen een open en veilige omgeving

Kom op 19 september naar de bijeenkomst van het lerend netwerk over het belang van dialoogvoering.

Lees verder

Lerend netwerk: leidinggeven aan positieve gezondheid en eigenaarschap

Kom op 27 juni naar de bijeenkomst van het lerend netwerk over leidinggeven aan positieve gezondheid en eigenaarschap.

Lees verder

Pak werkdruk aan met InBalans

Pak werkdruk aan met de InBalans methode. Lees waarom deze methode effectief is.

Lees verder