Direct naar content

De nieuwe website van O&O-fonds GGZ is nu live!

We hebben geweldig nieuws! Na veel inspanning achter de schermen is de nieuwe website van het O&O-fonds GGZ nu gelanceerd.
Lees wat je allemaal op onze website kunt vinden of
ontdek het zelf.

Wat kun je er vinden?

Hoe blijf je vitaal als het werk veel van je vraagt? Hoe blijf je veerkrachtig als je te maken krijgt met vervelende situaties? Wat zijn de financiële gevolgen van loopbaankeuzes? Dit zijn belangrijke vraagstukken die aandacht verdienen. Wij bieden je daarom ondersteuning rondom deze vraagstukken. Op onze website vind je een overzichtspagina met aanbod voor medewerkers en werkgevers. Hier vind je bijvoorbeeld hoe je financiële adviesgesprekken kunt aanvragen, hoe je het Balansbudget kunt inzetten, hoe je jouw onregelmatige-dienstvergoeding of Levensfasebudget kunt berekenen, hoe jij je goed voorbereidt op jouw pensioen, en nog veel meer.

Ondersteuning op vier thema´s

Op onze website vind je ondersteuning om uitdagingen rondom vier thema´s aan te pakken: loopbaan, vitaliteit, veiligheid en werkdruk. Dit doen wij met praktische tools, regelingen, kennis, inspiratie en onderzoek. Dankzij de filteroptie op onze website kun je gericht zoeken naar ondersteuning op het thema dat voor jou relevant is.

Neem een kijkje

Ben jij nieuwsgierig geworden? Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website. Zie jij nog mogelijkheden voor verdere verbeteringen? Laat het ons gerust weten door te mailen naar info@oofggz.nl.

Jouw ervaring telt! Maak het werken in de ggz nog waardevoller

Deel jouw ervaring met ons om het werken in de ggz nog waardevoller en leuker te maken.

Lees verder

Verzuimpercentage zorgmedewerkers daalt

Het verzuimrapport van Vernet laat zien dat het verzuimpercentage onder ggz-medewerkers in Q3 2023 daalde.

Lees verder

Infographic werknemers- en werkgeversenquête Q2 2023

In de infographic zie je de belangrijkste cijfers over hoe medewerkers en werkgevers hun werk in de ggz ervaren.

Lees verder