Direct naar content

Blijf fit tijdens je nachtdienst met de handige tips uit deze video´s

Hoe kom je na je nachtdienst weer in je normale ritme? Hoe blijf je gezond tijdens je nachtdienst en zorg je voor een gezonde maaltijd, ook als je helemaal geen trek hebt? Heeft voorslapen voor een nachtdienst zin? En wat is het optimale rooster? Het antwoord op deze vragen en meer hoor je in de video´s van de Goedenachtapp!

De Goedenachtapp is er speciaal voor medewerkers in de ggz die gezond en fit hun nachtdienst willen doorkomen. De video´s in de app zijn gemaakt door experts en ervaringsdeskundigen en bedoeld om de veelgestelde vragen over nachtdienst werken te beantwoorden. In de video´s gaan meerdere mensen in gesprek over de vier thema´s binnen nachtwerk: slaap, voeding, chronotype (biologische klok) en roosteren.

Video´s om gezond te blijven tijdens je nachtdienst

Hieronder vind je de verschillende video´s om gezond te blijven tijdens het draaien van nachtdiensten.

Meer over de Goedenachtapp

De Goedenachtapp is een gratis app waarin medewerkers in de ggz die nachtdiensten draaien tips en informatie kunnen vinden om zo goed mogelijk hun nachtdienst door te komen. De Goedenachtapp biedt persoonlijke adviezen. Ook kun je jouw tijdslijn automatisch aanpassen op je slaapritme. Verder vind je tips om fit te blijven tijdens een nachtdienst, kun je jouw slaap-/waakritme berekenen, vind je recepten voor alle momenten in je nachtdienst en interessante artikelen over slaap. Daarnaast vind en deel je er ook waardevolle tips voor het draaien van nachtdiensten.

De Goedenachtapp is voor iedereen gratis te downloaden en gebruiken. Download de app in de Apple App Store of in Google Play.

Verzuim zorgpersoneel in de GGZ daalt voor vijfde kwartaal op rij

Het verzuimpercentage onder medewerkers in de GGZ is voor het vijfde kwartaal op rij gedaald. Lees meer en download de branchemonitor van Vernet.

Lees verder

Lerend netwerk: dialoogvoering binnen een open en veilige omgeving

Kom op 19 september naar de bijeenkomst van het lerend netwerk over het belang van dialoogvoering.

Lees verder

Lerend netwerk: leidinggeven aan positieve gezondheid en eigenaarschap

Kom op 27 juni naar de bijeenkomst van het lerend netwerk over leidinggeven aan positieve gezondheid en eigenaarschap.

Lees verder