Direct naar content

Werk je onregelmatige diensten? Bereken met de ORT-rekentool jouw vergoeding

Tool
ORT-rekentool

Heb jij onlangs een onregelmatige dienst gedraaid? Hoogstwaarschijnlijk heb je dan recht op een vergoeding. Met de ORT-rekentool kun je eenvoudig berekenen wat je vergoeding per onregelmatige dienst is. Voer je contracturen in en de begin- en eindtijd van de dienst, en zie waar je recht op hebt!

Een vergoeding voor onregelmatige diensten

Onregelmatige diensten kunnen best intensief zijn en invloed hebben op jouw werk-privébalans. De onregelmatige dienstvergoeding is dan een eerlijke beloning voor je inspanningen. Met de ORT-rekentool kun je nu makkelijk inzien wat de vergoeding per onregelmatige dienst is. Vul de begin- en eindtijd van de dienst in en bekijk de bijbehorende vergoeding. Je vindt de rekentool in de app CAO GGZ.

Nog veel meer handige rekentools

De app CAO GGZ is speciaal ontwikkeld voor alle zorgprofessionals in de ggz. Met deze app ben je altijd op de hoogte van de afspraken uit de cao, variërend van salarisgerelateerde onderwerpen tot vrije dagen. Bovendien bevat de app nog veel meer handige rekentools. Bereken jouw Levensfasebudget, data voor zwangerschaps- en bevallingsverlof, AOW-leeftijd en het totaal aantal te werken uur per jaar.

Suggestie voor een nieuwe rekentool?

Wij blijven onze app voortdurend verbeteren en vernieuwen op basis van jouw wensen. Heb je suggesties voor verdere verbeteringen? Of een idee voor een nieuwe rekentool? Laat het ons weten door te mailen naar info@oofggz.nl. Jouw input telt!

Verken de toekomst met Zorginspirator

Zorginspirator geeft je inzicht in hoe jouw functie er in de toekomst uitziet, zodat je je daarop kunt voorbereiden.

ToolLoopbaan
Lees verder

Blijf op de hoogte van de laatste afspraken en gebruik de handige rekentools met de app CAO GGZ

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met jouw werk in de ggz? Denk aan afspraken over werktijden, verlof, vakantiedagen, onkostenvergoedingen en mogelijkheden voor professionele groei.

Tool
Lees verder
app CAO GGZ

Een baan in de ggz? Bekijk de mogelijke beroepen en benodigde opleiding met YouChooz

Denk je na over een toekomst in de ggz? YouChooz helpt je kiezen!

ToolLoopbaan
Lees verder

Bereken met gemak jouw zwangerschaps- en bevallingsverlof

Je vindt de Rekentool Zwangerschaps- en Bevallingsverlof in de app CAO GGZ. Deze app is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals in de ggz. Neem een kijkje, want de app bevat nog veel meer handige rekentools.

ToolLoopbaan
Lees verder
zwangerschaps- en bevallingsverlof

Houd grip op werkuren met deze handige rekentool

Ben jij nieuwsgierig naar je totaal aantal te werken uren per jaar, rekening houdend met feestdagen? Of wil je meer inzicht in je vakantie-uren?

ToolVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Rekentool

Wanneer heb jij recht op AOW? Bereken het met de AOW-rekentool

Ben je benieuwd hoeveel jaren je nog moet werken totdat je recht hebt op AOW? Met de handige AOW-rekentool kun je tot op de maand nauwkeurig zien hoe lang je nog moet werken voordat je AOW ontvangt.

ToolLoopbaan
Lees verder
AOW-rekentool

Bereken de jaarlijkse opbouw van het Levensfasebudget met deze rekentool

Als je in de ggz werkt, bouw je elk jaar automatisch verlofuren op in de vorm van het Levensfasebudget. Dit budget kun je inzetten om ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier kan blijven werken.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder
Levensfasebudget rekentool

Ga in gesprek over werkdruk met de aanpak InBalans

Als zorgprofessional ben je dagelijks bezig met de beste zorg voor cliënten. Dit brengt best een grote verantwoordelijk met zich mee.

CoachingToolWerkdruk
Lees verder
aanpak InBalans

Gebruik jouw Balansbudget voor een goede werk-privébalans

De druk in de ggz is hoog. Je spreekt veel verschillende cliënten op een dag en daardoor kun je soms een hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid ervaren.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes