Direct naar content

Wanneer heb jij recht op AOW? Bereken het met de AOW-rekentool

ToolLoopbaan
AOW-rekentool

Ben je benieuwd hoeveel jaren je nog moet werken totdat je recht hebt op AOW? Met de handige AOW-rekentool kun je tot op de maand nauwkeurig zien hoe lang je nog moet werken voordat je AOW ontvangt. De tool is dus ook erg handig als je het pad naar je pensioenleeftijd wilt uitstippelen.

Bereken je AOW-leeftijd

De AOW-rekentool is eenvoudig in gebruik. Vul je geboortedatum in en je ziet direct hoeveel maanden of jaren je nog moet werken voordat je recht hebt op AOW. Dit staat gelijk aan de periode die je moet werken voordat jij je pensioenleeftijd bereikt. Je vindt de rekentool in de app CAO GGZ. Download de app en ontdek jouw pensioenleeftijd!

Plan je pensioen

Heeft de rekentool je geholpen om jouw AOW-leeftijd inzichtelijk te maken? Bedenk dan of het voor jou haalbaar is om vitaal en veilig te blijven werken tot aan je pensioenleeftijd. Ga in gesprek met je werkgever over wat je hiervoor nodig hebt. Wij bieden je diverse vormen van ondersteuning aan om je hierbij te helpen. Behoud je werk-privébalans met het Balansbudget, maak gebruik van het Generatiepact of van de regeling Vervroegd Uittreden als jij je zorgen maakt over het vitaal halen van je pensioenleeftijd.

Financieel fit na pensioen?

Kun jij na je pensioen nog dezelfde leefstijl behouden? Ben je ook nog financieel fit als je minder uren gaat werken of eerder stopt met werken? Ga in gesprek met een financieel coach om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Vraag een gratis, persoonlijk adviesgesprek aan om je financieel voor te bereiden op jouw pensioen. Lees hierover meer op deze pagina.

Gratis adviesgesprek

Meer informatie

Heb jij vragen over de AOW-rekentool of wil je meer informatie over ons aanbod om jou vitaal en veilig je pensioenleeftijd te laten halen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@oofggz.nl.

Rekentool Generatiepact

Wil jij weten wat het Generatiepact voor jouw situatie betekent? Ontdek het met de rekentool Generatiepact.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder

Rekentool Balansbudget

Bereken jouw Balansbudget en ontdek waar je het Balansbudget aan kunt besteden met deze rekentool.

ToolLoopbaanVeiligheidVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes

Verken de toekomst met Zorginspirator

Zorginspirator geeft je inzicht in hoe jouw functie er in de toekomst uitziet, zodat je je daarop kunt voorbereiden.

ToolLoopbaan
Lees verder

Een baan in de ggz? Bekijk de mogelijke beroepen en benodigde opleiding met YouChooz

Denk je na over een toekomst in de ggz? YouChooz helpt je kiezen!

ToolLoopbaan
Lees verder

Bereken met gemak jouw zwangerschaps- en bevallingsverlof

Je vindt de Rekentool Zwangerschaps- en Bevallingsverlof in de app CAO GGZ. Deze app is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals in de ggz. Neem een kijkje, want de app bevat nog veel meer handige rekentools.

ToolLoopbaan
Lees verder
zwangerschaps- en bevallingsverlof

Bereken de jaarlijkse opbouw van het Levensfasebudget met deze rekentool

Als je in de ggz werkt, bouw je elk jaar automatisch verlofuren op in de vorm van het Levensfasebudget. Dit budget kun je inzetten om ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier kan blijven werken.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder
Levensfasebudget rekentool

Gebruik jouw Balansbudget voor een goede werk-privébalans

De druk in de ggz is hoog. Je spreekt veel verschillende cliënten op een dag en daardoor kun je soms een hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid ervaren.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes