Direct naar content

Verken de toekomst met Zorginspirator

ToolLoopbaan

Hoe kan jouw functie in de toekomst veranderen en hoe kun je je daarop voorbereiden? Met de online tool Zorginspirator krijg je zicht in hoe de diverse functies in de ggz er in de toekomst uitzien. Zo kun jij je voorbereiden op jouw toekomst.

Met Zorginspirator kun je een voorproefje krijgen van de toekomst. Voor elke functie is er namelijk een toekomstgerichte variant beschikbaar. Zoals de naam al suggereert, is het doel van Zorginspirator om je voor te bereiden op jouw toekomst in de ggz.

Wat vind jij belangrijk?

Op het platform vind je uitgebreide beschrijvingen van diverse functies. Je leert wat deze inhouden, welke kennis nodig is en welke vaardigheden van je worden gevraagd. Daarnaast biedt het platform een overzicht van verschillende opleidingsmogelijkheden, zodat je jouw carrière in de ggz kunt plannen en vormgeven. Zo helpt zorginspirator je nadenken over wat voor jou belangrijk is in jouw werk, wat je wilt leren en hoe je wilt groeien.

Breng een bezoekje aan Zorginspirator

Ben je benieuwd hoe jouw functie er in de toekomst uitziet? Begin direct met het ontdekken van Zorginspirator of start eenvoudig en snel met een van de persoonlijkheidstesten.

Rekentool Generatiepact

Wil jij weten wat het Generatiepact voor jouw situatie betekent? Ontdek het met de rekentool Generatiepact.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder

Rekentool Balansbudget

Bereken jouw Balansbudget en ontdek waar je het Balansbudget aan kunt besteden met deze rekentool.

ToolLoopbaanVeiligheidVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes

Een baan in de ggz? Bekijk de mogelijke beroepen en benodigde opleiding met YouChooz

Denk je na over een toekomst in de ggz? YouChooz helpt je kiezen!

ToolLoopbaan
Lees verder

Bereken met gemak jouw zwangerschaps- en bevallingsverlof

Je vindt de Rekentool Zwangerschaps- en Bevallingsverlof in de app CAO GGZ. Deze app is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals in de ggz. Neem een kijkje, want de app bevat nog veel meer handige rekentools.

ToolLoopbaan
Lees verder
zwangerschaps- en bevallingsverlof

Wanneer heb jij recht op AOW? Bereken het met de AOW-rekentool

Ben je benieuwd hoeveel jaren je nog moet werken totdat je recht hebt op AOW? Met de handige AOW-rekentool kun je tot op de maand nauwkeurig zien hoe lang je nog moet werken voordat je AOW ontvangt.

ToolLoopbaan
Lees verder
AOW-rekentool

Bereken de jaarlijkse opbouw van het Levensfasebudget met deze rekentool

Als je in de ggz werkt, bouw je elk jaar automatisch verlofuren op in de vorm van het Levensfasebudget. Dit budget kun je inzetten om ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier kan blijven werken.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder
Levensfasebudget rekentool

Gebruik jouw Balansbudget voor een goede werk-privébalans

De druk in de ggz is hoog. Je spreekt veel verschillende cliënten op een dag en daardoor kun je soms een hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid ervaren.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes