Direct naar content

Trek jong zorgtalent aan: laat met YouChooz de mogelijke ggz-beroepen zien

ToolLoopbaan

Welke beroepen zijn er mogelijk binnen de ggz en welke opleiding moet je volgen om een specifiek beroep te kunnen uitoefenen? Dit zijn vragen van veel toekomstige, jonge zorgtalenten. Maar ook medewerkers vragen zich wel eens af welke doorgroeimogelijkheden er binnen de ggz zijn en welk salaris daarbij komt kijken. Voor alle vragen over beroepen en opleidingen in de ggz kun je voortaan verwijzen naar de website YouChooz.

Bezoek de website

Wat is YouChooz?

YouChooz is het voorlichtingsplatform over beroepen en opleidingen in de sector. De website biedt inzicht in ruim 300 beroeps- en opleidingsprofielen. Zo kan het toekomstige zorgprofessionals op weg helpen naar een toekomst in de ggz. Dankzij YouChooz vinden zij informatie over de inhoud en duur van opleidingen, carrièremogelijkheden, kosten en leerwijze. Ook toont de website informatie over de inhoud van beroepen, waaronder het salaris en welke vervolgstappen er mogelijk zijn.

Breng YouChooz onder de aandacht

Wil jij YouChooz onder de aandacht brengen in jouw organisatie of op een beurs waar je toekomstig zorgtalent voor de ggz wilt aantrekken? Je kunt de posters en flyers van YouChooz eenvoudig downloaden en afdrukken. Een handige manier om jonge mensen met interesse in een toekomst in de ggz snel te informeren over de mogelijkheden!

Download het promotiemateriaal

Meer informatie

Wil je meer weten over YouChooz of heb je een andere vraag of suggestie? Kom dan met ons in contact door een mail te sturen naar info@oofggz.nl.

Bereid je voor op loopbaangesprekken met Zorginspirator

Zorginspirator geeft je inzicht in hoe jouw functie er in de toekomst uitziet, zodat je je daarop kunt voorbereiden.

ToolLoopbaan
Lees verder

Stimuleer loopbaanbegeleiding met Sterk in je Werk

Stimuleer loopbaanbegeleiding van medewerkers met Sterk in je Werk.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder

Informeer medewerkers over de mogelijkheden van het Balansbudget

De druk in de ggz is hoog. Er moet steeds meer werk verzet worden door minder mensen.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Balansbudget