Direct naar content

Sterk in je Werk

CoachingLoopbaan

Loop jij rond met vragen over je loopbaan? Heb je bijvoorbeeld het gevoel vast te zitten in je werk, wil je als medewerker beter en meer voor jezelf zorgen of speel je met gedachten om (weer) in de zorg en welzijn te werken? Ga dan in gesprek met een gratis loopbaancoach van Sterk in je Werk, van CVN en RegioPlus.

Sterk in je Werk is er voor alle ggz-medewerkers die hulp willen bij het nadenken over hun loopbaan. Ook als je het zelf goed denkt te weten, maar toch met iemand over jouw keuze wilt praten. Samen met een loopbaancoach kun je het hebben over jouw doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans.

Wat houdt het loopbaangesprek in?

Sterk in je Werk is een persoonlijk traject, speciaal om jouw loopbaanwensen uit te laten komen en om er zeker van je te zijn dat je goed voor jezelf zorgt. Omdat het zo persoonlijk is, is het traject ook voor iedereen anders en krijg je advies over jouw specifieke situatie en wensen. Tijdens de loopbaangesprekken praat je met je coach over wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je nodig hebt. Vervolgens ga je hiermee aan de slag. Zo kun je bijvoorbeeld samen naar een cursus, opleiding of BBL-plek kijken.

Dankzij Sterk in je Werk heb ik ontdekt dat mijn hart nog steeds bij zorg en welzijn ligt én dat ik me verder wil ontwikkelen in mijn vak – Birgit

Meld je aan

Is Sterk in je Werk iets voor jou? Meld je op de website sterkinjewerk.nl aan voor dit gratis traject. Nadat je het aanmeldformulier ingevuld hebt, neemt een loopbaancoach contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit kan via beeldbellen of op een (vaste) locatie bij jou in de buurt.

Financieel advies over loopbaankeuzes

Hoe zie jij je loopbaan de komende jaren voor je? Misschien kriebelt het om naar een nieuwe functie te groeien, ga je binnenkort met zwangerschapsverlof of denk je eraan om vervroegd met pensioen te gaan.

CoachingLoopbaan
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes