Direct naar content

Rekentool Generatiepact

ToolLoopbaanVitaliteit

Merk jij dat het werk zwaarder wordt naarmate je pensioenleeftijd vordert? Het Generatiepact kan een mogelijkheid voor je zijn om met plezier en in alle gezondheid tot aan je pensioenleeftijd te blijven werken. Met het Generatiepact kun je 80% van je huidige aantal werkuren werken en 90% van je salaris uitbetaald krijgen, terwijl je 100% pensioen opbouwt. Wil jij weten wat het Generatiepact voor jouw situatie betekent? Bereken het met de rekentool!

Ontdek de mogelijkheden

De regeling Generatiepact zorgt ervoor dat je tot aan het einde van je loopbaan gezond en met plezier kunt blijven werken. Als je een belastende functie hebt, dan kun je maximaal vier jaar voor de AOW-leeftijd aan deze regeling deelnemen. Wil je weten wat de regeling Generatiepact inhoudt en wat de gevolgen zijn? Bekijk de regeling, voorwaarden en gevolgen hieronder.

Generatiepact

De regeling Generatiepact draagt ertoe bij dat je tot aan het einde van je loopbaan gezond en fit kan blijven werken.

Medewerkers met een belastende functie hebben met deze regeling de mogelijkheid om maximaal vier jaar voor de AOW-leeftijd deel te nemen aan deze regeling. Je gaat in dat geval 80% van het huidge aantal werkuren werken, je salaris wordt 90% uitbetaald en de pensioenopbouw loopt voor 100% door.

Wat houdt de regeling Generatiepact in en wat zijn de gevolgen? Wat betekent de regeling voor mijn persoonlijke situatie? Bekijk de regeling, de voorwaarden en de gevolgen.

Rekentool

Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kan je deelnemen aan het Generatiepact. Je kan eerst je mogelijke saldo aan LFB-uren opmaken voordat je gebruik maakt van de regeling. Je vindt het LFB-saldo en je bruto salaris terug op je salarisstrook.

Meer informatie

Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je gebruikmaken van het Generatiepact. Maak eerst je mogelijke saldo aan LFB-uren op voordat je van het Generatiepact gebruikmaakt. Je vindt het LFB-saldo en je bruto salaris terug op je salarisstrook. Wil je meer weten over het Generatiepact of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op via info@oofggz.nl.

Rekentool Balansbudget

Bereken jouw Balansbudget en ontdek waar je het Balansbudget aan kunt besteden met deze rekentool.

ToolLoopbaanVeiligheidVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes

Verken de toekomst met Zorginspirator

Zorginspirator geeft je inzicht in hoe jouw functie er in de toekomst uitziet, zodat je je daarop kunt voorbereiden.

ToolLoopbaan
Lees verder

Een baan in de ggz? Bekijk de mogelijke beroepen en benodigde opleiding met YouChooz

Denk je na over een toekomst in de ggz? YouChooz helpt je kiezen!

ToolLoopbaan
Lees verder

Bereken met gemak jouw zwangerschaps- en bevallingsverlof

Je vindt de Rekentool Zwangerschaps- en Bevallingsverlof in de app CAO GGZ. Deze app is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals in de ggz. Neem een kijkje, want de app bevat nog veel meer handige rekentools.

ToolLoopbaan
Lees verder
zwangerschaps- en bevallingsverlof

Wanneer heb jij recht op AOW? Bereken het met de AOW-rekentool

Ben je benieuwd hoeveel jaren je nog moet werken totdat je recht hebt op AOW? Met de handige AOW-rekentool kun je tot op de maand nauwkeurig zien hoe lang je nog moet werken voordat je AOW ontvangt.

ToolLoopbaan
Lees verder
AOW-rekentool

Bereken de jaarlijkse opbouw van het Levensfasebudget met deze rekentool

Als je in de ggz werkt, bouw je elk jaar automatisch verlofuren op in de vorm van het Levensfasebudget. Dit budget kun je inzetten om ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier kan blijven werken.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder
Levensfasebudget rekentool

Gebruik jouw Balansbudget voor een goede werk-privébalans

De druk in de ggz is hoog. Je spreekt veel verschillende cliënten op een dag en daardoor kun je soms een hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid ervaren.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes