Direct naar content

Rekentool Balansbudget

ToolLoopbaanVeiligheidVitaliteitWerkdruk
Financieel advies over loopbaankeuzes

Pak de regie pakken over jouw welzijn en werkplezier met het Balansbudget. Je mag zelf bepalen of je dit budget besteedt aan het kopen van extra vrije uren, voor een opleiding of ontwikkeltraject of dat je een geldbedrag laat uitbetalen. Wil jij weten waar je het Balansbudget aan kunt besteden of wat het budget voor jouw situatie betekent? Ontdek het met de rekentools.

Ontdek de mogelijkheden met de keuzehulp

Wil jij weten waar je het Balansbudget aan kunt besteden? Of wat het budget voor jouw situatie betekent? Bekijk de mogelijkheden met onderstaande keuzehulp.

Balansbudget

Ben jij op 1 juli in dienst van een ggz-organisatie? En is de cao ggz op jou van toepassing? Dan kun je gebruikmaken van het Balansbudget uit de cao ggz.

Je kunt zelf kiezen waar je dit budget aan besteedt. Zo kun je kiezen uit een cursus of opleiding om jezelf te ontwikkelen, extra vrije tijd voor jouw werk-privébalans of uitbetaling van een geldbedrag. Jij bepaalt wat het beste middel is om gezond en met plezier te blijven werken. Alleen als je dit kalenderjaar gebruik maakt van het generatiepact heb je deze mogelijkheden niet. Ga verder om de mogelijkheden te bekijken en te berekenen wat het budget voor jouw situatie betekent.

Meer informatie

Geef elk jaar voor 1 juli jouw keuze voor het Balansbudget door aan HR. Doe je dat niet, dan betaalt je werkgever jou het brutobedrag uit. Let op, je kunt geen gebruikmaken van het Balansbudget als je dit jaar gebruikmaakt van het Generatiepact. Wil je meer weten over de voordelen, voorwaarden en mogelijkheden van het Balansbudget? Download dan de brochure. Heb je een vraag waar je het antwoord niet op vinden? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@oofggz.nl.

Rekentool Generatiepact

Wil jij weten wat het Generatiepact voor jouw situatie betekent? Ontdek het met de rekentool Generatiepact.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder

Verken de toekomst met Zorginspirator

Zorginspirator geeft je inzicht in hoe jouw functie er in de toekomst uitziet, zodat je je daarop kunt voorbereiden.

ToolLoopbaan
Lees verder

Een baan in de ggz? Bekijk de mogelijke beroepen en benodigde opleiding met YouChooz

Denk je na over een toekomst in de ggz? YouChooz helpt je kiezen!

ToolLoopbaan
Lees verder

Bereken met gemak jouw zwangerschaps- en bevallingsverlof

Je vindt de Rekentool Zwangerschaps- en Bevallingsverlof in de app CAO GGZ. Deze app is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals in de ggz. Neem een kijkje, want de app bevat nog veel meer handige rekentools.

ToolLoopbaan
Lees verder
zwangerschaps- en bevallingsverlof

Wanneer heb jij recht op AOW? Bereken het met de AOW-rekentool

Ben je benieuwd hoeveel jaren je nog moet werken totdat je recht hebt op AOW? Met de handige AOW-rekentool kun je tot op de maand nauwkeurig zien hoe lang je nog moet werken voordat je AOW ontvangt.

ToolLoopbaan
Lees verder
AOW-rekentool

Bereken de jaarlijkse opbouw van het Levensfasebudget met deze rekentool

Als je in de ggz werkt, bouw je elk jaar automatisch verlofuren op in de vorm van het Levensfasebudget. Dit budget kun je inzetten om ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier kan blijven werken.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder
Levensfasebudget rekentool

Gebruik jouw Balansbudget voor een goede werk-privébalans

De druk in de ggz is hoog. Je spreekt veel verschillende cliënten op een dag en daardoor kun je soms een hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid ervaren.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes