Direct naar content

Incompany workshop over het Balansbudget

WorkshopLoopbaanVitaliteitWerkdruk

Vraag jij je af hoe je medewerkers langer gezond en met plezier aan het werk kan houden? Ben je bekend met het Balansbudget, maar weet je niet hoe je dat hiervoor kan inzetten? Of hoe je handen en voeten kan geven aan ‘duurzame inzetbaarheid’ in jouw organisatie? Tijdens de incompany workshop krijg je antwoord op deze vragen.

Team M&O Mutsaersstichting: “De workshop balansbudget heeft een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons team. Het is een fijne pragmatische training, het frist de kennis op en we hebben een aantal nieuwe bronnen gevonden.”

Tijdens deze workshop gaan we in op de mogelijkheden die er zijn om meer te doen dan het eens per jaar verstrekken van het Balansbudget. Er is aandacht voor de procesmatige inbedding van het Balansbudget in jouw organisatie, de interne communicatie en hoe de rollen kunnen worden belegd. Je krijgt bouwstenen aangereikt om stappen te zetten in de richting van een breder duurzaam inzetbaarheidsbeleid, zodat medewerkers langer gezond en met plezier aan het werk kunnen blijven.

Wat kun je verwachten?

  • Een 3 uur durende incompany workshop
  • Met 12 tot 15 HR/P&O, leidinggevenden en/of OR collega’s uit jouw organisatie
  • Waarin we bespreken hoe het Balansbudget ingezet kan worden voor duurzame inzetbaarheid
  • Je gaat zelf aan de slag met een stappenplan
  • Kosteloos

Aanmelden

De workshops worden gegeven in de periode september 2023 tot en met mei 2024. Meld je aan door een het aanmeldformulier in te vullen. Vervolgens nemen wij contact met je op om een datum te plannen. Er is een beperkt aantal workshops beschikbaar, dus meld je snel aan!

Meld je aan