Direct naar content

Houd grip op werkuren met deze handige rekentool

ToolVitaliteitWerkdruk
Rekentool

Ben jij nieuwsgierig naar je totaal aantal te werken uren per jaar, rekening houdend met feestdagen? Of wil je meer inzicht in je vakantie-uren? Met de Rekentool in de CAO GGZ-app bereken je dit heel eenvoudig, zodat je altijd jouw totaal aantal te werken uren voor een jaar scherp hebt. Voer je wekelijkse contracturen in en laat de Rekentool moeiteloos de jaarlijks te werken uren voor jou berekenen.

Op naar een goede werkbalans

Jouw welzijn en werkplezier staan voorop. Dankzij JUS (Jaren Uren Systematiek) kun je de ene week meer werken dan de andere week. Als je maar het totaal aantal te werken uren per jaar werkt. Met de Rekentool heb jij dit aantal snel inzichtelijk. Het handige aan deze tool is dat je ook direct de berekende resultaten per mail kunt ontvangen. Download de app voor iOS of Android en bekijk de Rekentool.

Nog veel meer handige rekentools

De app CAO GGZ is speciaal ontworpen voor alle zorgprofessionals in de ggz. Met de app ben je altijd op de hoogte van de afspraken uit de cao, variërend van salarisgerelateerde onderwerpen tot vrije dagen. Bovendien bevat de app nog veel meer handige rekentools. Je kunt bijvoorbeeld jouw Levensfasebudget, ORT en data voor zwangerschaps- en bevallingsverlof berekenen. Ook kan je met de app je AOW-leeftijd bepalen en de schoolvakanties in verschillende regio’s bekijken.

We waarderen jouw inbreng

Wij blijven onze app voortdurend verbeteren en vernieuwen op basis van jouw wensen. Heb je suggesties voor verdere verbeteringen? Of een goed idee voor een nieuwe rekentool? Laat het ons weten via info@oofggz.nl. Jouw input telt!

Bereken de jaarlijkse opbouw van het Levensfasebudget met deze rekentool

Als je in de ggz werkt, bouw je elk jaar automatisch verlofuren op in de vorm van het Levensfasebudget. Dit budget kun je inzetten om ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier kan blijven werken.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder
Levensfasebudget rekentool

Gebruik jouw Balansbudget voor een goede werk-privébalans

De druk in de ggz is hoog. Je spreekt veel verschillende cliënten op een dag en daardoor kun je soms een hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid ervaren.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes