Direct naar content

Help jouw medewerkers fit de nachtdienst door met deze masterclasses

WorkshopVitaliteitWerkdruk

Werken op onregelmatige tijden is topsport. Het kan je biologische ritme verstoren en zorgen voor vermoeidheid of verminderde alertheid. Toch zijn onregelmatige diensten een vast gegeven in de zorg. Hoe kan je jouw werknemers dan toch fit en gezond houden? Gelukkig zijn er meerdere knoppen waar je aan kunt draaien om medewerkers te helpen hun nachtdiensten beter door te komen en hun gezondheid na de dienst te bevorderen. Draai aan deze knoppen met de Goedenachtapp en de online masterclasses.

Een echte eyeopener!

De masterclasses geven je handvatten om onregelmatige werktijden en gezondheid op de kaart te zetten binnen de organisatie. Daarnaast hoor je hoe je dit aanpakt in de organisatie, waar je kunt beginnen en wat je nodig hebt. De vier online masterclasses zijn naar verwachting een eyeopener voor medewerkers, OR-leden, beleidsmakers, planners en managers. Bekijk de masterclasses hieronder en laat je informeren over:

Download de Goedenachtapp

Om fit te blijven tijdens de nachtdienst kunnen medewerkers gebruikmaken van de Goedenachtapp. Deze app is een verzameling van goede tips en adviezen. En je kan nog veel meer met de app:
✓ Bereken je slaap-/waakritme
✓ Pas automatisch jouw tijdslijn aan op je slaapritme
✓ Ontvang persoonlijke adviezen voor jouw nachtdiensten.
✓ Ontdek recepten voor alle momenten in je nachtdienst
✓ Lees interessante artikelen over slaap
✓ Krijg en deel waardevolle tips voor het draaien van nachtdiensten

De Goedenachtapp is voor iedereen gratis te downloaden en te gebruiken. Download de app in de Apple App Store of de Google Play Store.

Vertel ons over jouw ervaring

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met de masterclasses. Hoe hebben deze jouw werkdag beïnvloed? Laat het ons weten, zodat wij onze activiteiten nog beter kunnen afstemmen op jouw behoeften en wensen.

Laat ons horen wat jij vindt!

Tips

Apple App Store
Google Play Store