Direct naar content

Geef medewerkers grip op hun loopbaan met financiële adviesgesprekken

CoachingLoopbaan
grip op hun loopbaan

Hoe stimuleer je medewerkers om de regie te nemen over hun loopbaan? Misschien willen zij doorgroeien naar een nieuwe functie of juist een stapje terug doen door minder te gaan werken. Elke loopbaankeuze heeft impact op hun financiële situatie. Als werkgever kun je jouw medewerkers de regie laten nemen over hun loopbaan door financiële gevolgen inzichtelijk te maken. Wij helpen je daarbij door gratis persoonlijk, financieel advies beschikbaar te stellen voor medewerkers.

Verscheidenheid aan loopbaankeuzes

Er zijn diverse regelingen waar jouw medewerkers gebruik van kunnen maken. Zo is er de Regeling Vervoegd Uittreden, het Generatiepact, het Balansbudget, en kunnen zij speciaal verlof aanvragen of minder uren gaan werken. Met deze regelingen kunnen medewerkers zelf hun loopbaan vormgeven. Daarbij is een weloverwogen keuze belangrijk. Breng medewerkers daarom op de hoogte van het financieel adviesgesprek dat zij kunnen krijgen.

Inzicht in financiële consequenties

Het financieel adviesgesprek geeft medewerkers de mogelijkheid om hun persoonlijke situatie in kaart te brengen met een coach. Wat zijn de gevolgen van minder uren werken en van diverse regelingen? En blijven zij financieel fit na hun pensioen? Samen met een financieel coach kijken medewerkers naar hun situatie en de financiële gevolgen van mogelijke loopbaankeuzes.

Breng medewerkers op de hoogte

Geef jouw medewerkers de kans om de regie te nemen over hun loopbaan. Breng ze op de hoogte van de mogelijkheid tot een gratis financieel gesprek. Medewerkers kunnen zich aanmelden via onderstaande knop. Vervolgens neemt het coaching- en adviesbureau Prikkl contact met hen op om een intakegesprek in te plannen.

Meld je aan

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op via info@oofggz.nl. Bekijk ook de voorwaarden en het aanmeldproces  voor meer informatie.