Direct naar content

Gebruik jouw Balansbudget voor een goede werk-privébalans

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Financieel advies over loopbaankeuzes

De druk in de ggz is hoog. Je spreekt veel verschillende cliënten op een dag en daardoor kun je soms een hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid ervaren. De zorg voor cliënten staat voorop, maar buiten het werk heb je ook nog je familie, vrienden, sport en hobby´s. Het is soms lastig om een goede werk-privébalans te vinden. Het Balansbudget is er om jou te helpen. Dit is een budget dat je helemaal mag besteden aan… Jezelf!

Besteding naar keuze

Als je op 1 juli in dienst was van een werkgever kun je gebruikmaken van het Balansbudget. Met het Balansbudget kun jij zelf de regie pakken over jouw welzijn en werkplezier. Je mag zelf bepalen of je dit budget besteedt aan het kopen van extra vrije uren, voor een opleiding of ontwikkeltraject of dat je een geldbedrag laat uitbetalen. Jouw werkgever draagt hieraan bij.

Bekijk de mogelijkheden met de keuzehulp Balansbudget

Wil jij weten waar je het Balansbudget aan kunt besteden? Of wat het budget voor jouw situatie betekent? Met de keuzehulp Balansbudget kun je gericht een keuze maken. In deze keuzehulp vind je een toelichting op de regeling en de mogelijkheden. Ook krijg je inzicht in het budget op basis van jouw werksituatie. Je vindt de keuzehulp ook terug in de app CAO GGZ.

Gebruik de keuzehulp Balansbudget

Breng jouw werkgever op de hoogte!

Is jouw werkgever nog niet op de hoogte van de mogelijkheden van het Balansbudget? Stuur dan de brochure door of verwijs je werkgever naar de keuzehulp Balansbudget. Je werkgever kan ook een incompany workshop volgen om het Balansbudget breder beschikbaar te stellen in de organisatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over de voordelen, voorwaarden en mogelijkheden van het Balansbudget? Download dan de brochure. Heb je een vraag waar je het antwoord niet op vinden? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@oofggz.nl.

Rekentool Generatiepact

Wil jij weten wat het Generatiepact voor jouw situatie betekent? Ontdek het met de rekentool Generatiepact.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder

Rekentool Balansbudget

Bereken jouw Balansbudget en ontdek waar je het Balansbudget aan kunt besteden met deze rekentool.

ToolLoopbaanVeiligheidVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Financieel advies over loopbaankeuzes

Verken de toekomst met Zorginspirator

Zorginspirator geeft je inzicht in hoe jouw functie er in de toekomst uitziet, zodat je je daarop kunt voorbereiden.

ToolLoopbaan
Lees verder

Een baan in de ggz? Bekijk de mogelijke beroepen en benodigde opleiding met YouChooz

Denk je na over een toekomst in de ggz? YouChooz helpt je kiezen!

ToolLoopbaan
Lees verder

Bereken met gemak jouw zwangerschaps- en bevallingsverlof

Je vindt de Rekentool Zwangerschaps- en Bevallingsverlof in de app CAO GGZ. Deze app is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals in de ggz. Neem een kijkje, want de app bevat nog veel meer handige rekentools.

ToolLoopbaan
Lees verder
zwangerschaps- en bevallingsverlof

Wanneer heb jij recht op AOW? Bereken het met de AOW-rekentool

Ben je benieuwd hoeveel jaren je nog moet werken totdat je recht hebt op AOW? Met de handige AOW-rekentool kun je tot op de maand nauwkeurig zien hoe lang je nog moet werken voordat je AOW ontvangt.

ToolLoopbaan
Lees verder
AOW-rekentool

Bereken de jaarlijkse opbouw van het Levensfasebudget met deze rekentool

Als je in de ggz werkt, bouw je elk jaar automatisch verlofuren op in de vorm van het Levensfasebudget. Dit budget kun je inzetten om ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier kan blijven werken.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder
Levensfasebudget rekentool